Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-23 19:31
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: FC Pipitungi Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 1314
FC Pipitungi GTS Gdańsk
xxxx Tactiek Powrót
45% Balbezit 55%
69% Spel op eigen helft 31%
2 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
11 Buitenspel 1
44.9 gemiddelde waardering 46
average Schieten solid
good Passen solid
solid Verdedigen solid


1e minuut.
Szirmay onderschept slim de pass. Szirmay probeert naar een medespeler te passen. Maleńczuk is nu in balbezit. Maleńczuk draait met de bal, schiet en ... Cestaro werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Bogucki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wurm bereikt de bal nog maar net als eerste. Wurm haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pipitungi - GTS Gdańsk 0:1

9e minuut.
Şahbazlı passt de bal met de wreef. Yanchyk geeft een lange en hoge pass. Kalinov rent richting de bal. Kalinov schiet op doel. Seremet maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Pipitungi - GTS Gdańsk 1:1

16e minuut.
Soncino probeert naar een medespeler te passen. Frota is nu in balbezit. Maleńczuk onderschept slim de pass. Maleńczuk passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Yanchyk de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Soncino rent richting de bal. Soncino passt de bal met de wreef. Szirmay rent richting de bal. Maleńczuk verovert de bal door een tackle van achteren. Maleńczuk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pipitungi - GTS Gdańsk 1:2

31e minuut.
Enginer passt de bal zonder na te denken. Maleńczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Frota maakt een afschuwelijke overtreding. Frota krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Seremet niet meer kan verder spelen. Idaszak komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Na een snelle pass probeert Szirmay de bal onder controle te krijgen. Ateca is nu in balbezit. Ateca passt de bal in één keer door. Maleńczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Maleńczuk haalt uit met een fantastische trap. Cestaro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pipitungi 69%, GTS Gdańsk 31%.
FC Pipitungi - GTS Gdańsk 1:2

66e minuut.
Enginer met een sublieme pass. Şahbazlı rent richting de bal. Şahbazlı geeft een hoge lob. Wurm bereikt de bal nog maar net als eerste. Wurm haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Tuấn geeft de bal voor. Soncino is nu in balbezit. Soncino speelt de bal door. Wurm is nu in balbezit. Wurm schiet op doel. De bal raakt de paal. Wurm bereikt de bal nog maar net als eerste. Wurm draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pipitungi - GTS Gdańsk 1:3

79e minuut.
Wurm raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Wieczyński komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Klungelig pakt Şahbazlı de bal. Şahbazlı geeft de bal voor. Daar is Frota, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maleńczuk is nu in balbezit. Maleńczuk haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Bogucki geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Şahbazlı met de inworp. Ateca heeft problemen om de bal te vangen. Ateca haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pipitungi 70%, GTS Gdańsk 30%.
FC Pipitungi - GTS Gdańsk 1:3