Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-23 19:32
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: CF Hala Madrid Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 1987
CF Hala Madrid KS Sieniawa
x2x Tactiek 541
54% Balbezit 46%
28% Spel op eigen helft 72%
32 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.8 gemiddelde waardering 35.8
formidable Schieten weak
very good Passen average
average Verdedigen good


1e minuut.
Kirwan met een sublieme pass. Daar is Ciświcki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciświcki speelt de bal door. Bódis rent richting de bal. Bódis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Hala Madrid - KS Sieniawa 1:0

3e minuut.
Ankov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ankov passt de bal in één keer door. Penko speelt de bal door. Bódis is nu in balbezit. Bódis draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Ciświcki bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Orellana. Ciświcki is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ankov met een snel genomen vrije trap. Bódis krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Penko speelt de bal door. Klungelig pakt Bódis de bal. Cisak rent richting de bal. Bódis verovert de bal door een tackle van achteren. Bódis schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kirwan geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ciświcki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciświcki draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Penko speelt de bal door. Daar is Cisak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bódis verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Bódis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bódis haalt uit met een fantastische trap. Gacka bokst de bal weg. Ciświcki rent richting de bal. Ciświcki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CF Hala Madrid - KS Sieniawa 2:0

18e minuut.
Caramarin passt de bal in één keer door. Ankov is nu in balbezit. Ankov probeert naar een medespeler te passen. Bódis rent richting de bal. Bódis draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Kirwan rent richting de bal. Kirwan passt de bal in één keer door. Bódis is nu in balbezit. Bódis haalt uit met een fantastische trap. Gacka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Hala Madrid - KS Sieniawa 3:0

26e minuut.
Kirwan geeft een lange en hoge pass. Daar is Ciświcki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciświcki passt de bal met de wreef. Bódis rent richting de bal. Bódis haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Damjanov is nu in balbezit. Damjanov geeft een lange en hoge pass. Ciświcki is nu in balbezit. Ciświcki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Gacka probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kirwan de bal. Kirwan met een sublieme pass. Bódis is nu in balbezit. Bódis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Lisień probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Kirwan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bódis bereikt de bal nog maar net als eerste. Bódis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Penko is nu in balbezit. Penko passt de bal met de wreef. Cisak rent richting de bal. Bódis verovert de bal door een tackle van achteren. Bódis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Daar is Penko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Penko probeert naar een medespeler te passen. Ciświcki rent richting de bal. Ciświcki geeft een lange en hoge pass. Bódis is nu in balbezit. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Hala Madrid 30%, KS Sieniawa 70%.
CF Hala Madrid - KS Sieniawa 3:0

47e minuut.
Penko bereikt de bal nog maar net als eerste. Penko passt de bal in één keer door. Zrywacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zrywacz geeft een hoge lob. Bódis springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Kirwan passt de bal in één keer door. Cisak is nu in balbezit. Bódis onderschept slim de pass. Bódis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Hala Madrid - KS Sieniawa 4:0

56e minuut.
Kirwan is nu in balbezit. Kirwan passt de bal met de wreef. Bódis bereikt de bal nog maar net als eerste. Bódis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Hala Madrid - KS Sieniawa 5:0

62e minuut.
Doeltrap. Kraus komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Kirwan is nu in balbezit. Kirwan passt de bal met de wreef. Bódis rent richting de bal. Bódis schiet op doel. Gacka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Hala Madrid - KS Sieniawa 6:0

70e minuut.
Na een snelle pass probeert Ciświcki de bal onder controle te krijgen. Dumitraşcu-Popescu verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kirwan zal de hoekschop nemen. Bódis krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Ankov kopt de bal weg. Dumitraşcu-Popescu met een sublieme pass. Daar is Cisak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bódis rent richting de bal. Bódis draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Hala Madrid - KS Sieniawa 7:0

75e minuut.
Penko bereikt de bal nog maar net als eerste. Penko passt de bal zonder na te denken. Bódis rent richting de bal. Bódis draait met de bal, schiet en ... Gacka probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

79e minuut.
Daar is Bódis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dumitraşcu-Popescu met een sublieme pass. Kraus speelt de bal door. Ankov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ankov geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Gacka probeert naar een medespeler te passen. Kirwan controleert de bal met de borst. Kirwan probeert naar een medespeler te passen. Bódis bereikt de bal nog maar net als eerste. Bódis schiet op doel. Gacka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Janduda geeft de bal voor. Kirwan rent richting de bal. Kirwan passt de bal zonder na te denken. Bódis bereikt de bal nog maar net als eerste. Bódis schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Kraus met de inworp. Orellana verovert de bal door een tackle van achteren. Penko speelt de bal door. Bódis bereikt de bal nog maar net als eerste. Bódis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Hala Madrid 25%, KS Sieniawa 75%.
CF Hala Madrid - KS Sieniawa 7:0