Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-23 18:24
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Gradina cu melci
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 6720
Curcanii Gazo Team
4-3-3_Hitch Tactiek 532 modificato
59% Balbezit 41%
22% Spel op eigen helft 78%
19 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
16 Buitenspel 0
60.8 gemiddelde waardering 32.5
excellent Schieten weak
excellent Passen adequate
very good Verdedigen good


4e minuut.
Pawełczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawełczyk geeft de bal voor. Barwin rent richting de bal. Barwin schiet op doel. Cattaneo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Curcanii - Gazo Team 1:0

12e minuut.
Anton rent richting de bal. Kliś onderschept slim de pass. Măldărăşanu rent richting de bal. Barwin is nu in balbezit. Barwin draait met de bal, schiet en ... Cattaneo bokst de bal weg.

14e minuut.
Pawełczyk geeft een lange en hoge pass. Pepe is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Çanakkaleli. Çanakkaleli krijgt een gele kaart. Pepe is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Torzewski komt bij de bal en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Barwin bereikt de bal nog maar net als eerste. Barwin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Curcanii - Gazo Team 2:0

20e minuut.
Pepe rent richting de bal. Çanakkaleli is nu in balbezit. Barwin rent richting de bal. Barwin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Curcanii - Gazo Team 3:0

28e minuut.
Măldărăşanu is nu in balbezit. Kliś verovert de bal door een tackle van achteren. Anton onderschept slim de pass. Anton schiet op doel. Cattaneo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Barwin kopt de bal weg. Pepe geeft de bal voor. Çanakkaleli probeert de bal aan de voet te houden. Barwin bereikt de bal nog maar net als eerste. Barwin schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Pepe is nu in balbezit. Pepe geeft een hoge lob. Barwin bereikt de bal nog maar net als eerste. Barwin schiet op doel. Sonet onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Torzewski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Frutos onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Anton geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Barwin krijgt zijn hoofd ertegen. Cattaneo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Curcanii 23%, Gazo Team 77%.
Curcanii - Gazo Team 3:0

54e minuut.
Karamanis raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Završnik komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Završnik is nu in balbezit. Završnik passt de bal in één keer door. Daar is Pepe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pepe draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Torzewski onderschept slim de pass. Torzewski passt de bal met de wreef. Pepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Pepe haalt uit met een fantastische trap. Cattaneo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Curcanii - Gazo Team 4:0

67e minuut.
Inworp. Torzewski met de inworp. Çanakkaleli is nu in balbezit. Pepe verovert de bal door een tackle van achteren. Pepe draait met de bal, schiet en ... Cattaneo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Završnik passt de bal met de wreef. Torzewski is nu in balbezit. Torzewski probeert naar een medespeler te passen. Pepe rent richting de bal. Pepe haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Barwin bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Torzewski passt de bal met de wreef. Daar is Măldărăşanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Gaber zijn tegenspeler op de grond. Gaber krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Măldărăşanu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Anton rent richting de bal. Anton geeft een lange en hoge pass. Barwin rent richting de bal. Barwin haalt uit met een fantastische trap. Cattaneo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Montserrat kopt de bal weg. Bracalari probeert de bal met de borst te controleren. Torzewski onderschept slim de pass. Torzewski geeft de bal voor. Barwin krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Završnik kopt de bal weg. Torzewski met een sublieme pass. Završnik geeft de bal voor. Barwin bereikt de bal nog maar net als eerste. Barwin haalt uit met een fantastische trap. Cattaneo bokst de bal weg.

82e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Pepe stond buitenspel. Sonet maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Završnik heeft problemen om de bal te vangen. Sczepiński rent richting de bal. Sczepiński geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Daar is Završnik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Završnik geeft een lange en hoge pass. Pepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Pepe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Curcanii - Gazo Team 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Curcanii 21%, Gazo Team 79%.
Curcanii - Gazo Team 5:0