Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-23 19:17
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: CSKA Yambol Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 9260
CSKA Yambol Le Aquile
5-2-3DINnew Tactiek new1
45% Balbezit 55%
66% Spel op eigen helft 34%
1 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
36 gemiddelde waardering 55.2
adequate Schieten excellent
average Passen very good
good Verdedigen solid


2e minuut.
Dudra rent richting de bal. Újváry verovert de bal door een tackle van achteren. Ghiţulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghiţulescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA Yambol - Le Aquile 0:1

4e minuut.
Inworp. Boriotti met een snelle inworp. Atto geeft een lange en hoge pass. Dudra bereikt de bal nog maar net als eerste. Dudra draait met de bal, schiet en ... Williams probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Ghiţulescu is nu in balbezit. Noschese is nu in balbezit. Saccaro begaat een overtreding. Saccaro krijgt een gele kaart. Noschese is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Breckinridge komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Noschese heeft problemen om de bal te vangen. Noschese passt de bal in één keer door. Ghiţulescu is nu in balbezit. Ghiţulescu schiet op doel. Williams probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Boriotti met een snelle inworp. Atto rent richting de bal. Atto geeft een lange en hoge pass. Ghiţulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghiţulescu draait met de bal, schiet en ... Williams probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Boriotti is nu in balbezit. Atto onderschept slim de pass. Atto geeft een lange en hoge pass. Dudra is nu in balbezit. Dudra geeft een hoge lob. Williams kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CSKA Yambol 72%, Le Aquile 28%.
CSKA Yambol - Le Aquile 0:1

46e minuut.
Muriglio komt het veld opgelopen. Backeljauw komt het veld opgelopen. Szulc komt het veld opgelopen. Teca komt het veld opgelopen. Morgan komt het veld opgelopen. Reboul komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Ghiţulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghiţulescu passt de bal met de wreef. Dudra is nu in balbezit. Dudra draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA Yambol - Le Aquile 0:2

49e minuut.
Noschese geeft de bal voor. Ghiţulescu kopt de bal weg. Dudra bereikt de bal nog maar net als eerste. Dudra haalt uit met een fantastische trap. Williams probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA Yambol - Le Aquile 0:3

56e minuut.
Morgan is nu in balbezit. Morgan probeert naar een medespeler te passen. Grzebinoga bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzebinoga draait met de bal, schiet en ... Rollando probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Noschese onderschept slim de pass. Zeitmann probeert naar een medespeler te passen. Breckinridge speelt de bal door. Ghiţulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghiţulescu haalt uit met een fantastische trap. Williams probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Backeljauw geeft een hoge lob. Inworp. Atto zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dudra is nu in balbezit. Dudra haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Muriglio geeft de bal voor. Dudra kopt de bal weg. Ghiţulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghiţulescu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Atto is nu in balbezit. Atto probeert naar een medespeler te passen. Dudra rent richting de bal. Dudra draait met de bal, schiet en ... Williams probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA Yambol - Le Aquile 0:4

88e minuut.
Újváry geeft een hoge lob. Morgan probeert naar een medespeler te passen. Ghiţulescu is nu in balbezit. Ghiţulescu draait met de bal, schiet en ... Williams probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA Yambol - Le Aquile 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CSKA Yambol 59%, Le Aquile 41%.
CSKA Yambol - Le Aquile 0:5