Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-23 19:24
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: El Coliseu
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 2618
Many Team LeBagsé
5-4-1 def Tactiek grykox
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
17 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
40.9 gemiddelde waardering 37.1
redelijk Schieten redelijk
solide Passen redelijk
goed Verdedigen matig


2e minuut.
Taşlı met een harde bal richting middenveld. Żychliński kopt de bal weg. Klungelig pakt Ghişoiu de bal. Zoubas rent richting de bal. Zoubas haalt uit met een fantastische trap. Mocanu bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Śladkowski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Kehl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mocanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Dulanowski rent richting de bal. Dulanowski geeft een hoge lob. Mieder bereikt de bal nog maar net als eerste. Mieder schiet op doel. Taşlı maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Many Team - LeBagsé 1:0

23e minuut.
Mieder is nu in balbezit. Mieder met een sublieme pass. de la Ballina bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Ballina schiet op doel. Taşlı maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Many Team - LeBagsé 2:0

25e minuut.
Śliwka is nu in balbezit. Mieder tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Śliwka raakt geblesseerd tijdens het duel. Topo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Mieder rent richting de bal. Mieder passt de bal zonder na te denken. de la Ballina bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Ballina draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Śliwka met een sublieme pass. Śladkowski is nu in balbezit. Śladkowski passt de bal zonder na te denken. Żychliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Żychliński geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Dulanowski is nu in balbezit. Dulanowski passt de bal met de wreef. Mieder is nu in balbezit. Mieder haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Dulanowski geeft een lange en hoge pass. Coromina rent richting de bal. de la Ballina onderschept slim de pass. de la Ballina draait met de bal, schiet en ... Taşlı probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Many Team - LeBagsé 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Many Team 52%, LeBagsé 48%.
Many Team - LeBagsé 3:0

50e minuut.
Ghişoiu geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Śladkowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Żychliński rent richting de bal. Żychliński geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Dulanowski met een sublieme pass. Mieder rent richting de bal. Mieder passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt de la Ballina de bal. de la Ballina schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

55e minuut.
Dulanowski met de inworp. Mieder bereikt de bal nog maar net als eerste. Mieder probeert naar een medespeler te passen. de la Ballina rent richting de bal. de la Ballina draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Buitenspel voor de la Ballina. Goede buitenspelval van de verdediging. Śliwka neemt vlug de vrije trap. Rabijewski is nu in balbezit. Bejan onderschept slim de pass. Bejan haalt uit met een fantastische trap. Mocanu bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Dulanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dulanowski geeft een lange en hoge pass. Gabica bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Ballina onderschept slim de pass. de la Ballina haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Dziki rent richting de bal. Dziki geeft de bal voor. Coromina controleert de bal met de borst. de la Ballina bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Ballina haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Many Team 44%, LeBagsé 56%.
Many Team - LeBagsé 3:0