Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-23 19:33
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Baltic Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 6863
Dąbie `07 Szczecin ĐHMĐ
325 Tactiek MD442
54% Balbezit 46%
23% Spel op eigen helft 77%
43 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
62.1 gemiddelde waardering 37.3
formidable Schieten average
excellent Passen average
good Verdedigen adequate


1e minuut.
Khater bereikt de bal nog maar net als eerste. Khater passt de bal zonder na te denken. Okno rent richting de bal. Okno draait met de bal, schiet en ... Kastendeuch maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dąbie `07 Szczecin - ĐHMĐ 1:0

3e minuut.
Wild rent richting de bal. Bankert verovert de bal door een tackle van achteren. Bankert passt de bal zonder na te denken. Khater rent richting de bal. Khater haalt uit met een fantastische trap. Kastendeuch bokst de bal weg.

4e minuut.
Demirov rent richting de bal. Okno onderschept slim de pass. Okno speelt de bal door. Khater bereikt de bal nog maar net als eerste. Khater draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dąbie `07 Szczecin - ĐHMĐ 2:0

6e minuut.
Khater is nu in balbezit. Wild rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Khater. Wild moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Wild kan niet meer verder spelen. Pantea komt het veld opgelopen.

8e minuut.
Kastendeuch trapt de bal weg van het doel. Okno kopt de bal weg. Parra probeert de bal met de borst te controleren. Khater is nu in balbezit. Khater haalt uit met een fantastische trap. Kastendeuch bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Bankert probeert naar een medespeler te passen. Okno is nu in balbezit. Baranovschi rent richting de bal. Okno onderschept slim de pass. Okno schiet op doel. Kastendeuch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bazluk rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dąbie `07 Szczecin - ĐHMĐ 3:0

14e minuut.
Okno probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kostka de bal. Kostka passt de bal met de wreef. Khater is nu in balbezit. Khater haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dąbie `07 Szczecin - ĐHMĐ 4:0

18e minuut.
Demirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Khater verovert de bal door een tackle van achteren. Kostka is nu in balbezit. Khater rent richting de bal. Khater draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Bermúdez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bazluk rent richting de bal. Okno rent richting de bal. Okno schiet op doel. Kastendeuch maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dąbie `07 Szczecin - ĐHMĐ 5:0

26e minuut.
Bankert geeft een lange en hoge pass. Kostka met een sublieme pass. Okno heeft problemen om de bal te vangen. Okno haalt uit met een fantastische trap. Kastendeuch probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dąbie `07 Szczecin - ĐHMĐ 6:0

27e minuut.
Maniu is nu in balbezit. Bankert speelt de bal door. Baranovschi is nu in balbezit. Okno onderschept slim de pass. Okno haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Scholz is nu in balbezit. Scholz geeft een lange en hoge pass. Khater kopt de bal weg. Okno is nu in balbezit. Okno haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kastendeuch met een harde bal richting middenveld. Bankert kopt de bal weg. Okno bereikt de bal nog maar net als eerste. Okno draait met de bal, schiet en ... Kastendeuch probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Khater haalt uit met een fantastische trap. Parra probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Okno rent richting de bal. Okno haalt uit met een fantastische trap. Paal! Baranovschi is nu in balbezit. Baranovschi geeft een hoge lob. Scholz kopt de bal weg. Kostka rent richting de bal. Kostka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Bankert kopt de bal weg. Okno bereikt de bal nog maar net als eerste. Okno met een sublieme pass. Khater is nu in balbezit. Khater draait met de bal, schiet en ... Kastendeuch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Maniu kopt de bal weg. Scholz is nu in balbezit. Scholz geeft een lange en hoge pass. Khater bereikt de bal nog maar net als eerste. Khater haalt uit met een fantastische trap. Kastendeuch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Bazluk is nu in balbezit. Kostka rent richting de bal. Kostka passt de bal zonder na te denken. Khater heeft problemen om de bal te vangen. Khater schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Scholz passt de bal met de wreef. Kostka rent richting de bal. Kostka met een sublieme pass. Khater heeft problemen om de bal te vangen. Khater haalt uit met een fantastische trap. Kastendeuch bokst de bal weg. Daar is Baranovschi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Okno rent richting de bal. Okno schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Scholz rent richting de bal. Scholz geeft een hoge lob. Daar is Bazluk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kostka is nu in balbezit. Kostka schiet op doel. Kastendeuch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dąbie `07 Szczecin 23%, ĐHMĐ 77%.
Dąbie `07 Szczecin - ĐHMĐ 6:0

47e minuut.
Scholz geeft een hoge lob. Khater krijgt zijn hoofd ertegen. Bermúdez heeft problemen om de bal te vangen. Kostka is nu in balbezit. Kostka schiet op doel. Kastendeuch probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Khater bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostka bereikt de bal nog maar net als eerste. Khater is nu in balbezit. Khater schiet op doel. Kastendeuch probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dąbie `07 Szczecin - ĐHMĐ 7:0

58e minuut.
Scholz verovert de bal door een tackle van achteren. Scholz geeft een lange en hoge pass. Khater rent richting de bal. Khater haalt uit met een fantastische trap. Kastendeuch maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Scholz probeert naar een medespeler te passen. Żygus is nu in balbezit. Żygus geeft de bal voor. Pantea bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantea geeft de bal voor. Słoma probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Scholz met een sublieme pass. Okno bereikt de bal nog maar net als eerste. Okno passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Khater de bal. Khater haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Kostka speelt de bal door. Khater rent richting de bal. Khater passt de bal met de wreef. Okno is nu in balbezit. Okno schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Bankert speelt de bal door. Khater is nu in balbezit. Khater passt de bal met de wreef. Okno bereikt de bal nog maar net als eerste. Okno schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Khater passt de bal in één keer door. Bankert rent richting de bal. Bankert geeft een lange en hoge pass. Okno is nu in balbezit. Okno schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Okno bereikt de bal nog maar net als eerste. Okno geeft een hoge lob. Khater rent richting de bal. Khater draait met de bal, schiet en ... Kastendeuch maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dąbie `07 Szczecin - ĐHMĐ 8:0

81e minuut.
Dijoux met een sublieme pass. Hemský is nu in balbezit. Hemský geeft een lange en hoge pass. Khater bereikt de bal nog maar net als eerste. Khater schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Dąbie `07 Szczecin - ĐHMĐ 9:0

83e minuut.
Bankert speelt de bal door. Okno bereikt de bal nog maar net als eerste. Okno passt de bal in één keer door. Khater is nu in balbezit. Khater draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Bankert probeert naar een medespeler te passen. Okno bereikt de bal nog maar net als eerste. Okno passt de bal met de wreef. Khater bereikt de bal nog maar net als eerste. Khater draait met de bal, schiet en ... Kastendeuch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dąbie `07 Szczecin 24%, ĐHMĐ 76%.
Dąbie `07 Szczecin - ĐHMĐ 9:0