Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-23 18:28
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Force A.O. Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 8072
Force A.O. West Ham F.C
DEFF Tactiek 541 def
54% Balbezit 46%
36% Spel op eigen helft 64%
11 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.5 gemiddelde waardering 41.4
solid Schieten good
solid Passen adequate
excellent Verdedigen solid


7e minuut.
Mates probeert naar een medespeler te passen. van Rhijn bereikt de bal nog maar net als eerste. van Rhijn met een sublieme pass. Mistrz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mistrz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Mistrz draait met de bal, schiet en ... Brau speelt de bal door. van Rhijn speelt de bal door. Mistrz rent richting de bal. Mistrz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Latoszek rent richting de bal. Argeşeanu is nu in balbezit. Latoszek verovert de bal door een tackle van achteren. Latoszek schiet op doel. Bojas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Force A.O. - West Ham F.C 0:1

22e minuut.
Mates is nu in balbezit. Mates probeert naar een medespeler te passen. van Rhijn bereikt de bal nog maar net als eerste. van Rhijn geeft de bal voor. Mistrz krijgt zijn hoofd ertegen. Picero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Mistrz schiet op doel. Na een snelle pass probeert Brau de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Mates geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Junik kopt de bal weg. Picero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Kobarynko is nu in balbezit. Kobarynko geeft een lange en hoge pass. Apaydın kopt de bal weg. Klungelig pakt Latoszek de bal. Latoszek haalt uit met een fantastische trap. Bojas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Force A.O. 35%, West Ham F.C 65%.
Force A.O. - West Ham F.C 0:1

55e minuut.
Picero trapt de bal weg van het doel. Dąbiewicz is nu in balbezit. Mazurczak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mazurczak krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Honkanen passt de bal in één keer door. van Rhijn heeft problemen om de bal te vangen. van Rhijn passt de bal in één keer door. Mistrz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mistrz haalt uit met een fantastische trap. Picero bokst de bal weg.

69e minuut.
Lasocki rent richting de bal. Lasocki passt de bal in één keer door. Latoszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Latoszek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Force A.O. - West Ham F.C 0:2

87e minuut.
Mistrz heeft problemen om de bal te vangen. Pita is nu in balbezit. Mistrz onderschept slim de pass. Mistrz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Force A.O. - West Ham F.C 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Force A.O. 36%, West Ham F.C 64%.
Force A.O. - West Ham F.C 1:2