Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-23 18:27
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Gkhn_FB Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 832
Gkhn_FB Bordomavi SK
2szn Tactiek son kale
63% Balbezit 37%
29% Spel op eigen helft 71%
24 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
59.3 gemiddelde waardering 32.3
formidable Schieten adequate
solid Passen weak
excellent Verdedigen average


7e minuut.
Soysal is nu in balbezit. Breitner onderschept slim de pass. Klungelig pakt Breitner de bal. Breitner draait met de bal, schiet en ... Subeldía probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gkhn_FB - Bordomavi SK 1:0

10e minuut.
Walgraeve geeft de bal voor. Potouridis kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Brigatti de bal onder controle te krijgen. Breitner is nu in balbezit. Breitner haalt uit met een fantastische trap. Subeldía verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Kasperkowicz geeft de bal voor. Potouridis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Breitner rent richting de bal. Breitner draait met de bal, schiet en ... Subeldía werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Gkhn_FB - Bordomavi SK 2:0

13e minuut.
Chodyniecki rent richting de bal. Della Maggiore rent richting de bal. Della Maggiore geeft een hoge lob. Breitner is nu in balbezit. Breitner schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gkhn_FB - Bordomavi SK 3:0

17e minuut.
Walgraeve geeft de bal voor. Kasperkowicz rent richting de bal. Kasperkowicz passt de bal in één keer door. Breitner bereikt de bal nog maar net als eerste. Breitner draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Chodyniecki rent richting de bal. Tlučhoř verovert de bal door een tackle van achteren. Tlučhoř passt de bal zonder na te denken. Milo bereikt de bal nog maar net als eerste. Milo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Della Maggiore speelt de bal door. Kasperkowicz is nu in balbezit. Kasperkowicz passt de bal met de wreef. Potouridis rent richting de bal. Potouridis haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Soysal met de inworp. García Menéndez geeft de bal voor. Spediacci is nu in balbezit. Tlučhoř onderschept slim de pass. Tlučhoř draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Kasperkowicz passt de bal met de wreef. Ovsyannikov is nu in balbezit. Ovsyannikov passt de bal zonder na te denken. Breitner rent richting de bal. Breitner schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Spediacci bereikt de bal nog maar net als eerste. Spediacci geeft de bal voor. Breitner is nu in balbezit. Potouridis is nu in balbezit. Potouridis draait met de bal, schiet en ... Subeldía verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gkhn_FB 36%, Bordomavi SK 64%.
Gkhn_FB - Bordomavi SK 3:0

48e minuut.
Klungelig pakt Kasperkowicz de bal. Kasperkowicz geeft een lange en hoge pass. Soysal onderschept slim de pass. Ovsyannikov rent richting de bal. Ovsyannikov geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Potouridis rent richting de bal. Potouridis draait met de bal, schiet en ... Subeldía probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gkhn_FB - Bordomavi SK 4:0

62e minuut.
Chodyniecki met een sublieme pass. Soysal rent richting de bal. Breitner onderschept slim de pass. Breitner haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gkhn_FB - Bordomavi SK 5:0

69e minuut.
Kasperkowicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Potouridis controleert de bal met de borst. Potouridis geeft een hoge lob. Breitner rent richting de bal. Breitner schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Ovsyannikov geeft een lange en hoge pass. Kasperkowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasperkowicz passt de bal zonder na te denken. Breitner rent richting de bal. Breitner draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gkhn_FB - Bordomavi SK 6:0

73e minuut.
Della Maggiore passt de bal met de wreef. Daar is Kasperkowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Della Maggiore probeert naar een medespeler te passen. Potouridis is nu in balbezit. Potouridis haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Della Maggiore bereikt de bal nog maar net als eerste. Della Maggiore geeft een hoge lob. Brigatti heeft problemen om de bal te vangen. Kasperkowicz is nu in balbezit. Kasperkowicz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kasperkowicz rent richting de bal. Kasperkowicz geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Breitner bereikt de bal nog maar net als eerste. Breitner haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gkhn_FB - Bordomavi SK 7:0

79e minuut.
Ovsyannikov is nu in balbezit. Ovsyannikov passt de bal met de wreef. Spediacci geeft een lange en hoge pass. Kasperkowicz is nu in balbezit. Kasperkowicz schiet op doel. Subeldía kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal. Breitner bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Gkhn_FB - Bordomavi SK 8:0

82e minuut.
Chodyniecki heeft problemen om de bal te vangen. Chodyniecki geeft een lange en hoge pass. Potouridis kopt de bal weg. Kasperkowicz controleert de bal met de borst. Kasperkowicz schiet op doel. Subeldía bokst de bal weg.

84e minuut.
Kasperkowicz geeft een lange en hoge pass. Altuğlu probeert de bal aan de voet te houden. Potouridis bereikt de bal nog maar net als eerste. Potouridis schiet op doel. Subeldía maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gkhn_FB - Bordomavi SK 9:0

86e minuut.
Klungelig pakt Kasperkowicz de bal. Kasperkowicz speelt de bal door. Potouridis rent richting de bal. Potouridis haalt uit met een fantastische trap. Subeldía probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gkhn_FB - Bordomavi SK 10:0

88e minuut.
Cabezas kopt de bal weg. Ovsyannikov heeft problemen om de bal te vangen. Breitner bereikt de bal nog maar net als eerste. Ovsyannikov rent richting de bal. Ovsyannikov geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Potouridis is nu in balbezit. Potouridis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gkhn_FB - Bordomavi SK 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gkhn_FB 21%, Bordomavi SK 79%.
Gkhn_FB - Bordomavi SK 11:0