Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-23 23:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: 5 de Junio de 1960
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1500
C.A. ATLANTA San Lorenzo Mdp
3532 Tactiek 442
56% Balbezit 44%
32% Spel op eigen helft 68%
31 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.3 gemiddelde waardering 31.2
solid Schieten average
adequate Passen average
solid Verdedigen weak


2e minuut.
Genezzo kopt de bal weg. Lobos is nu in balbezit. Tarasow verovert de bal door een tackle van achteren. Bourden onderschept slim de pass. Bourden schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. ATLANTA - San Lorenzo Mdp 1:0

4e minuut.
Lobos verovert de bal door een tackle van achteren. Lobos schiet op doel. Gewtuchovicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Espíndola neemt de hoekschop. Jansen bokst de bal weg.

6e minuut.
Testa rent richting de bal. Testa passt de bal met de wreef. Daar is Lobos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lobos haalt uit met een fantastische trap. Jansen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. ATLANTA - San Lorenzo Mdp 2:0

9e minuut.
Testa raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tallone komt het veld opgelopen.

10e minuut.
Bourden is nu in balbezit. Signore is nu in balbezit. Bourden verovert de bal door een tackle van achteren. Bourden schiet op doel. Jansen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. ATLANTA - San Lorenzo Mdp 3:0

11e minuut.
Betcher geeft de bal voor. Poulter met een sublieme pass. Klungelig pakt Bourden de bal. Tallone bereikt de bal nog maar net als eerste. Tallone schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Espíndola met een sublieme pass. Genezzo is nu in balbezit. Genezzo passt de bal zonder na te denken. Lobos rent richting de bal. Lobos draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Poulter geeft een lange en hoge pass. Bourden rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Gewtuchovicz ... Strafschop! Gewtuchovicz krijgt een gele kaart. Bourden is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bourden neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Jansen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. ATLANTA - San Lorenzo Mdp 4:0

21e minuut.
Klungelig pakt Bourden de bal. Signore bereikt de bal nog maar net als eerste. Signore passt de bal met de wreef. Candia bereikt de bal nog maar net als eerste. Candia geeft een lange en hoge pass. Clausen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Genezzo met de inworp. Tallone heeft problemen om de bal te vangen. Tallone passt de bal met de wreef. Bourden bereikt de bal nog maar net als eerste. Bourden draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Vallejo verovert de bal door een tackle van achteren. Vallejo passt de bal met de wreef. Cesario bereikt de bal nog maar net als eerste. Bourden verovert de bal door een tackle van achteren. Bourden schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bourden rent richting de bal. Bourden haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Lebioda is nu in balbezit. Genezzo onderschept slim de pass. Genezzo geeft de bal voor. Candia kan de bal niet met de borst controleren. Espíndola geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Betcher rent richting de bal. Lobos rent richting de bal. Betcher bereikt de bal nog maar net als eerste. Lobos verovert de bal door een tackle van achteren. Lobos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Bourden onderschept slim de pass. Bourden met een sublieme pass. Daar is Lobos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tallone rent richting de bal. Tallone haalt uit met een fantastische trap. Jansen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Tarasow is nu in balbezit. Tallone verovert de bal door een tackle van achteren. Tallone met een sublieme pass. Lobos is nu in balbezit. Lobos haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lobos heeft problemen om de bal te vangen. Bourden rent richting de bal. Bourden draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Gewtuchovicz geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Genezzo met een snelle inworp. Tallone bereikt de bal nog maar net als eerste. Tallone haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.A. ATLANTA 34%, San Lorenzo Mdp 66%.
C.A. ATLANTA - San Lorenzo Mdp 4:0

46e minuut.
Firpo komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Camet rent richting de bal. Genezzo verovert de bal door een tackle van achteren. Genezzo speelt de bal door. Lobos bereikt de bal nog maar net als eerste. Lobos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Gewtuchovicz geeft een hoge lob. Inworp. Genezzo met de inworp. Tallone heeft problemen om de bal te vangen. Tallone geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

59e minuut.
Cesario geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Espíndola zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tallone controleert de bal met de borst. Tallone geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Poulter met een snelle inworp. Tallone bereikt de bal nog maar net als eerste. Betcher verovert de bal door een tackle van achteren. Genezzo verovert de bal door een tackle van achteren. Genezzo geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Signore rent richting de bal. Tallone onderschept slim de pass. Tallone passt de bal in één keer door. Genezzo is nu in balbezit. Genezzo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Tallone met een sublieme pass. Lobos bereikt de bal nog maar net als eerste. Bourden bereikt de bal nog maar net als eerste. Bourden schiet op doel. Cesario probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Genezzo geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Tarasow kopt de bal weg. Espíndola probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bourden bereikt de bal nog maar net als eerste. Bourden haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Genezzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Genezzo passt de bal zonder na te denken. Lobos is nu in balbezit. Lobos schiet op doel. Jansen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. ATLANTA - San Lorenzo Mdp 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.A. ATLANTA 30%, San Lorenzo Mdp 70%.
C.A. ATLANTA - San Lorenzo Mdp 5:0