Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-23 19:27
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Drunken Elephants Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 7855
Drunken Elephants FC Hippo
4-4-2 Tactiek No 1
61% Balbezit 39%
42% Spel op eigen helft 58%
12 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.6 gemiddelde waardering 27.5
solid Schieten weak
good Passen average
average Verdedigen weak


18e minuut.
Wellens rent richting de bal. de Bakker bereikt de bal nog maar net als eerste. Zerovnický is nu in balbezit. Wellens verovert de bal door een tackle van achteren. Wellens geeft de bal voor. Casteleyn verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Purwadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Purwadi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Drunken Elephants - FC Hippo 1:0

21e minuut.
Van Driessche kopt de bal weg. Wellens met een sublieme pass. Purwadi kan de bal niet met de borst controleren. Purwadi draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Dupain de bal. De bal raakt de paal.

26e minuut.
Van Walle rent richting de bal. Van Walle geeft de bal voor. Daar is Arıcan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Purwadi is nu in balbezit. Purwadi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Drunken Elephants - FC Hippo 2:0

36e minuut.
Kornacki geeft de bal voor. Klungelig pakt Buysen de bal. Wellens geeft een lange en hoge pass. de Bakker rent richting de bal. de Bakker haalt uit met een fantastische trap. Casteleyn kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Drunken Elephants - FC Hippo 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Drunken Elephants 46%, FC Hippo 54%.
Drunken Elephants - FC Hippo 3:0

51e minuut.
Kornacki passt de bal in één keer door. Blanpain probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Van Walle is nu in balbezit. Van Walle geeft een lange en hoge pass. Purwadi maakt een snoekduik en kopt de bal. Casteleyn kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Purwadi rent richting de bal. Kornacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kornacki speelt de bal door. Purwadi is nu in balbezit. Purwadi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Blanpain heeft problemen om de bal te vangen. Purwadi bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Popocatepetl. Purwadi wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Purwadi kan niet meer verder spelen. Brigato komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Van Walle verovert de bal door een tackle van achteren. Van Walle probeert naar een medespeler te passen. Wellens is nu in balbezit. Wellens geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Arıcan de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Drunken Elephants - FC Hippo 4:0

74e minuut.
Brigato passt de bal zonder na te denken. Kornacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kornacki passt de bal in één keer door. Brigato rent richting de bal. Brigato haalt uit met een fantastische trap. Casteleyn verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Van Driessche kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Brigato de bal onder controle te krijgen. Wellens bereikt de bal nog maar net als eerste. Brigato rent richting de bal. Brigato haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Kornacki geeft een lange en hoge pass. Popocatepetl rent richting de bal. Brigato onderschept slim de pass. Brigato haalt uit met een fantastische trap. Casteleyn werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Drunken Elephants - FC Hippo 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Drunken Elephants 38%, FC Hippo 62%.
Drunken Elephants - FC Hippo 5:0