Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CanOnlyGetBetter Azəryol FC
424 Tactiek GegenPress(new)
57% Balbezit 43%
44% Spel op eigen helft 56%
11 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.6 gemiddelde waardering 36.2
solid Schieten good
good Passen adequate
solid Verdedigen good


2e minuut.
Kiełczykowski trapt de bal weg. Gomez kopt de bal weg. Yunisoğlu probeert de bal aan de voet te houden. Willett bereikt de bal nog maar net als eerste. Willett schiet op doel. Kiełczykowski bokst de bal weg.

6e minuut.
Neacşu onderschept slim de pass. Neacşu speelt de bal door. Wojdat bereikt de bal nog maar net als eerste. Socol onderschept slim de pass. Socol haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Neacşu met de inworp. Hobbs bereikt de bal nog maar net als eerste. Hobbs speelt de bal door. Pungă is nu in balbezit. Pungă schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Hobbs neemt de hoekschop. Willett heeft problemen om de bal te vangen. Pungă rent richting de bal. Pungă haalt uit met een fantastische trap. Kiełczykowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CanOnlyGetBetter - Azəryol FC 1:0

13e minuut.
Amilov passt de bal in één keer door. Trupo bereikt de bal nog maar net als eerste. Trupo met een sublieme pass. Türel rent richting de bal. Türel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Hobbs met een sublieme pass. Klungelig pakt Socol de bal. Brito bereikt de bal nog maar net als eerste. Socol verovert de bal door een tackle van achteren. Socol schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Socol bereikt de bal nog maar net als eerste. Trupo verovert de bal door een tackle van achteren. Trupo speelt de bal door. Amilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Amilov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Gioulis probeert naar een medespeler te passen. Amilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Amilov passt de bal met de wreef. Türel bereikt de bal nog maar net als eerste. Türel draait met de bal, schiet en ... Vékey kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CanOnlyGetBetter 43%, Azəryol FC 57%.
CanOnlyGetBetter - Azəryol FC 1:0

49e minuut.
Neacşu geeft een hoge lob. Inworp. Babaşov met een snelle inworp. Türel rent richting de bal. Türel geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Rosal komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Brito bereikt de bal nog maar net als eerste. Pungă begaat een overtreding. Brito raakt geblesseerd tijdens het duel. Rajš zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Rosal bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosal haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

61e minuut.
Babaşov is nu in balbezit. Hobbs is nu in balbezit. Hobbs speelt de bal door. Pungă rent richting de bal. Pungă schiet op doel. Kiełczykowski bokst de bal weg.

63e minuut.
Sinclair met een sublieme pass. Amilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Amilov passt de bal in één keer door. Rosal bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosal draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CanOnlyGetBetter - Azəryol FC 1:1

63e minuut.
Nadiroğlu komt het veld opgelopen. Pinnock komt het veld opgelopen. Donnelly komt het veld opgelopen. Bereményi komt het veld opgelopen. Bruno komt het veld opgelopen. Kingsley komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Bereményi onderschept slim de pass. Gioulis verovert de bal door een tackle van achteren. Gioulis passt de bal met de wreef. Amilov rent richting de bal. Amilov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CanOnlyGetBetter - Azəryol FC 1:2

66e minuut.
Daar is Neacşu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Neacşu passt de bal zonder na te denken. Gioulis speelt de bal door. Rosal heeft problemen om de bal te vangen. Rosal schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Socol met een sublieme pass. Brito is nu in balbezit. Pungă verovert de bal door een tackle van achteren. Pungă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CanOnlyGetBetter - Azəryol FC 2:2

70e minuut.
Amilov heeft problemen om de bal te vangen. Pungă bereikt de bal nog maar net als eerste. Amilov maakt een afschuwelijke overtreding. Amilov krijgt een gele kaart.

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Epure komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Neacşu met een sublieme pass. Socol bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Brito. Brito krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Rosal is nu in balbezit. Rosal passt de bal zonder na te denken. Epure is nu in balbezit. Epure draait met de bal, schiet en ... Vékey werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Doeltrap. Akifli komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Pungă speelt de bal door. Hobbs bereikt de bal nog maar net als eerste. Hobbs speelt de bal door. Pungă bereikt de bal nog maar net als eerste. Pungă schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
CanOnlyGetBetter - Azəryol FC 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CanOnlyGetBetter 46%, Azəryol FC 54%.
CanOnlyGetBetter - Azəryol FC 3:2