Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-23 19:28
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Jazo FC Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 10772
Jazo FC Anaheim Mighty Ducks
samo jedan Tactiek v1
64% Balbezit 36%
45% Spel op eigen helft 55%
20 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
63 gemiddelde waardering 51.7
adequate Schieten good
excellent Passen average
average Verdedigen hopeless


1e minuut.
Mairesse geeft een hoge lob. Golja kopt de bal weg. Vještica rent richting de bal. Golja verovert de bal door een tackle van achteren. Golja haalt uit met een fantastische trap. Miličković probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Golja passt de bal met de wreef. Todd bereikt de bal nog maar net als eerste. Todd passt de bal in één keer door. Golja bereikt de bal nog maar net als eerste. Golja haalt uit met een fantastische trap. Paal! Golja rent richting de bal. Golja schiet op doel. Miličković probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jazo FC - Anaheim Mighty Ducks 1:0

7e minuut.
Golja probeert naar een medespeler te passen. Lombardić is nu in balbezit. Lombardić met een sublieme pass. Golja is nu in balbezit. Golja haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Gligić onderschept slim de pass. Vještica bereikt de bal nog maar net als eerste. Golja bereikt de bal nog maar net als eerste. Golja haalt uit met een fantastische trap. Miličković probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jazo FC - Anaheim Mighty Ducks 2:0

30e minuut.
Golja met de inworp. Sladojević is nu in balbezit. Fafanđel bereikt de bal nog maar net als eerste. Sladojević onderschept slim de pass. Sladojević draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jazo FC - Anaheim Mighty Ducks 2:1

33e minuut.
Todd speelt de bal door. Gabrian probeert naar een medespeler te passen. Golja is nu in balbezit. Golja schiet op doel. Miličković maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Kinkela zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Todd met een sublieme pass. Mairesse is nu in balbezit. Daar is Mairesse, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mairesse draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jazo FC 44%, Anaheim Mighty Ducks 56%.
Jazo FC - Anaheim Mighty Ducks 2:1

47e minuut.
Miličković kopt de bal weg. Daar is Vještica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mairesse met een sublieme pass. Golja heeft problemen om de bal te vangen. Golja haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jazo FC - Anaheim Mighty Ducks 3:1

59e minuut.
Kinkela is nu in balbezit. Fafanđel onderschept slim de pass. Fafanđel speelt de bal door. Mairesse rent richting de bal. Mairesse schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Doeltrap. Miličković trapt de bal weg. Sladojević is nu in balbezit. Sladojević draait met de bal, schiet en ... Fafanđel probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Fafanđel trapt de bal weg van het doel. Papaleo rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Gabrian geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vještica met een snelle inworp. Todd bereikt de bal nog maar net als eerste. Todd draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Bosanac met een sublieme pass. Vukomanović is nu in balbezit. Vukomanović geeft een hoge lob. Klungelig pakt Puljak de bal. Puljak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Mairesse is nu in balbezit. Mairesse passt de bal in één keer door. Golja rent richting de bal. Puljak bereikt de bal nog maar net als eerste. Puljak haalt uit met een fantastische trap. Fafanđel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Puljak bereikt de bal nog maar net als eerste. Puljak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jazo FC - Anaheim Mighty Ducks 3:2

86e minuut.
Papaleo rent richting de bal. Papaleo passt de bal met de wreef. Golja is nu in balbezit. Golja haalt uit met een fantastische trap. Miličković maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Gligić is nu in balbezit. Gligić passt de bal zonder na te denken. Vještica bereikt de bal nog maar net als eerste. Golja verovert de bal door een tackle van achteren. Golja draait met de bal, schiet en ... Miličković verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jazo FC 46%, Anaheim Mighty Ducks 54%.
Jazo FC - Anaheim Mighty Ducks 3:2