Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-23 13:30
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: MUFCVN1 Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 1263
MUFCVN1 F.C.CALIFFO
Defend Tactiek WINGS
42% Balbezit 58%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 29.6
waardeloos Schieten zwak
waardeloos Passen zwak
slecht Verdedigen matig


4e minuut.
Biasi probeert naar een medespeler te passen. Viano rent richting de bal. Viano geeft de bal voor. Pelliccia rent richting de bal. Pelliccia schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Anh Tâm geeft de bal voor. Inworp. Caracciuolo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Paraboschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Paraboschi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Pelliccia verovert de bal door een tackle van achteren. Pelliccia speelt de bal door. Castelletti rent richting de bal. Castelletti haalt uit met een fantastische trap. Bá Tiến probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Restilla passt de bal in één keer door. Viano bereikt de bal nog maar net als eerste. Viano passt de bal in één keer door. Paraboschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Paraboschi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Viano rent richting de bal. Viano geeft een hoge lob. Thanh Tùng heeft problemen om de bal te vangen. Pelliccia is nu in balbezit. Pelliccia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MUFCVN1 - F.C.CALIFFO 0:1

40e minuut.
Anh Đức geeft de bal voor. Biasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Biasi geeft een lange en hoge pass. Hùng is nu in balbezit. Hùng passt de bal in één keer door.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MUFCVN1 81%, F.C.CALIFFO 19%.
MUFCVN1 - F.C.CALIFFO 0:1

50e minuut.
Viano is nu in balbezit. Viano passt de bal zonder na te denken. Caracciuolo is nu in balbezit. Restilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Restilla geeft de bal voor. Quebrado kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Thanh Tùng bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelliccia verovert de bal door een tackle van achteren. Pelliccia passt de bal in één keer door. Castelletti rent richting de bal. Castelletti draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Huy Tuấn geeft een lange en hoge pass. Caracciuolo is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Anh Đức. Anh Đức krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Caracciuolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Caracciuolo geeft de bal voor. Viano is nu in balbezit. Pelliccia is nu in balbezit. Pelliccia haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bá Tiến met een harde bal richting middenveld. Hoàng Phương kopt de bal weg. Pelliccia heeft problemen om de bal te vangen. Pelliccia haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MUFCVN1 77%, F.C.CALIFFO 23%.
MUFCVN1 - F.C.CALIFFO 0:1