Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nic szczególnego Jeszcze Wygramy
4-3-1-1-2 Tactiek utrzymanko_1
61% Balbezit 39%
32% Spel op eigen helft 68%
35 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
70.3 gemiddelde waardering 32.3
incredible Schieten average
outstanding Passen adequate
good Verdedigen average


1e minuut.
Muntian passt de bal in één keer door. Aldama speelt de bal door. Skar heeft problemen om de bal te vangen. Aldama is nu in balbezit. Aldama schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Aldama kopt de bal weg. van Egmond heeft problemen om de bal te vangen. Imschoot is nu in balbezit. Imschoot geeft een lange en hoge pass. Aldama krijgt zijn hoofd ertegen. Piesiak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Muntian geeft de bal voor. Imschoot kan de bal niet met de borst controleren. Imschoot geeft een hoge lob. Aldama krijgt zijn hoofd ertegen. Piesiak werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Nic szczególnego - Jeszcze Wygramy 1:0

12e minuut.
Sisyaev geeft de bal voor. Skar kopt de bal weg. Aldama rent richting de bal. Aldama draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nic szczególnego - Jeszcze Wygramy 2:0

16e minuut.
Imschoot rent richting de bal. Imschoot passt de bal in één keer door. Daar is Aldama, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aldama schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Nic szczególnego - Jeszcze Wygramy 3:0

18e minuut.
Klungelig pakt Nápoli de bal. Nápoli geeft een lange en hoge pass. Skar heeft problemen om de bal te vangen. Skar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nic szczególnego - Jeszcze Wygramy 4:0

21e minuut.
Zeković verovert de bal door een tackle van achteren. Koman bereikt de bal nog maar net als eerste. Skar verovert de bal door een tackle van achteren. Skar haalt uit met een fantastische trap. Piesiak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nic szczególnego - Jeszcze Wygramy 5:0

24e minuut.
Creţu rent richting de bal. Muntian rent richting de bal. Muntian passt de bal in één keer door. Skar bereikt de bal nog maar net als eerste. Skar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Skar rent richting de bal. Skar probeert naar een medespeler te passen. Aldama rent richting de bal. Aldama haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nic szczególnego - Jeszcze Wygramy 6:0

28e minuut.
Imschoot rent richting de bal. Imschoot passt de bal zonder na te denken. Creţu probeert naar een medespeler te passen. Skar is nu in balbezit. Skar schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Piesiak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Doeltrap. Zapiec trapt de bal weg. Inworp. Muntian met een snelle inworp. Creţu geeft een lange en hoge pass. Piesiak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Aldama is nu in balbezit. Aldama draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nic szczególnego - Jeszcze Wygramy 7:0

31e minuut.
Sisyaev geeft de bal voor. Aldama kopt de bal weg. Imschoot rent richting de bal. Imschoot geeft de bal voor. Skar krijgt zijn hoofd ertegen. Piesiak bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Skar bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldama bereikt de bal nog maar net als eerste. Skar bereikt de bal nog maar net als eerste. Skar draait met de bal, schiet en ... Piesiak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nic szczególnego - Jeszcze Wygramy 8:0

35e minuut.
Herrera is nu in balbezit. Muntian onderschept slim de pass. Muntian passt de bal zonder na te denken. Aldama bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldama haalt uit met een fantastische trap. Piesiak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Muntian kopt de bal weg. Herrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Skar onderschept slim de pass. Aldama rent richting de bal. Aldama haalt uit met een fantastische trap. Piesiak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Nic szczególnego - Jeszcze Wygramy 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nic szczególnego 30%, Jeszcze Wygramy 70%.
Nic szczególnego - Jeszcze Wygramy 9:0

47e minuut.
Šķeltiņš geeft een lange en hoge pass. Imschoot kopt de bal weg. Daar is Herrera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aldama rent richting de bal. Aldama haalt uit met een fantastische trap. Piesiak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Muntian rent richting de bal. Muntian geeft de bal voor. Aldama rent richting de bal. Aldama schiet op doel. Piesiak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nic szczególnego - Jeszcze Wygramy 10:0

52e minuut.
Vlachakis probeert naar een medespeler te passen. Parraguéz bereikt de bal nog maar net als eerste. Skar verovert de bal door een tackle van achteren. Skar haalt uit met een fantastische trap. Piesiak probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Muntian is nu in balbezit. Muntian geeft een hoge lob. Aldama rent richting de bal. Aldama haalt uit met een fantastische trap. Piesiak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nic szczególnego - Jeszcze Wygramy 11:0

58e minuut.
Nápoli passt de bal met de wreef. Muntian is nu in balbezit. Muntian passt de bal met de wreef. Skar rent richting de bal. Skar draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Skar passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Creţu de bal. Creţu passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Aldama de bal. Aldama haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nic szczególnego - Jeszcze Wygramy 12:0

77e minuut.
Imschoot rent richting de bal. Imschoot passt de bal in één keer door. Muntian rent richting de bal. Muntian geeft een lange en hoge pass. Skar maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Muntian bereikt de bal nog maar net als eerste. Muntian passt de bal in één keer door. Daar is Aldama, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aldama schiet op doel. Piesiak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nic szczególnego - Jeszcze Wygramy 13:0

82e minuut.
Herrera rent richting de bal. Herrera geeft een lange en hoge pass. Vlachakis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Skar is nu in balbezit. Skar draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Creţu bereikt de bal nog maar net als eerste. Creţu geeft de bal voor. Zapiec heeft problemen om de bal te vangen. Skar bereikt de bal nog maar net als eerste. Skar draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Skar is nu in balbezit. Skar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nic szczególnego - Jeszcze Wygramy 14:0

85e minuut.
Vlachakis passt de bal zonder na te denken. Pambudhi rent richting de bal. Skar onderschept slim de pass. Skar haalt uit met een fantastische trap. Piesiak werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Aldama bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldama geeft de bal voor. Skar springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nic szczególnego - Jeszcze Wygramy 15:0

90e minuut.
Imschoot is nu in balbezit. Imschoot passt de bal in één keer door. Herrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldama verovert de bal door een tackle van achteren. Aldama schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Nic szczególnego - Jeszcze Wygramy 16:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nic szczególnego 33%, Jeszcze Wygramy 67%.
Nic szczególnego - Jeszcze Wygramy 16:0