Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-23 19:38
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: GangBangers FC Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3529
GangBangers FC RKS TUDOR
juniory2 Tactiek !-343!
52% Balbezit 48%
31% Spel op eigen helft 69%
14 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
38.5 gemiddelde waardering 38.6
good Schieten adequate
good Passen average
good Verdedigen good


8e minuut.
Inworp. Onteniente met de inworp. Rollmops met een sublieme pass. Kalwara bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalwara schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Lixăndroiu probeert naar een medespeler te passen. Penedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Penedo passt de bal zonder na te denken. Leśniarek is nu in balbezit. Leśniarek schiet op doel. Klepka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GangBangers FC - RKS TUDOR 1:0

17e minuut.
Acerbi met een snelle inworp. Onteniente is nu in balbezit. Birling onderschept slim de pass. Birling geeft een hoge lob. Penedo springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Kunicki kopt de bal weg. Leśniarek heeft problemen om de bal te vangen. Felicio is nu in balbezit. Penedo is nu in balbezit. Penedo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Acerbi met de inworp. Lixăndroiu geeft een lange en hoge pass. Felicio heeft problemen om de bal te vangen. Felicio schiet op doel. Derbin krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Lixăndroiu onderschept slim de pass. Lixăndroiu geeft de bal voor. Penedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Penedo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GangBangers FC - RKS TUDOR 2:0

44e minuut.
Na een snelle pass probeert Liesch de bal onder controle te krijgen. Birling bereikt de bal nog maar net als eerste. Birling passt de bal met de wreef. Derbin rent richting de bal. Derbin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GangBangers FC 26%, RKS TUDOR 74%.
GangBangers FC - RKS TUDOR 2:0

48e minuut.
Denisov geeft de bal voor. Derbin kopt de bal weg. Penedo is nu in balbezit. Penedo draait met de bal, schiet en ... Klepka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GangBangers FC - RKS TUDOR 3:0

50e minuut.
Felicio met een sublieme pass. Özçelik rent richting de bal. Özçelik geeft een hoge lob. Kłosowski rent richting de bal. Kłosowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Onteniente onderschept slim de pass. Onteniente geeft een hoge lob. Kalwara probeert de bal aan de voet te houden. Onteniente is nu in balbezit. Onteniente draait met de bal, schiet en ... Woźniakowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Denisov geeft een hoge lob. Leśniarek kopt de bal weg. Penedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Penedo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Kłosowski controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Brisset maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Felicio kopt de bal weg. Penedo is nu in balbezit. Penedo schiet op doel. Klepka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Acerbi speelt de bal door. Birling bereikt de bal nog maar net als eerste. Birling passt de bal met de wreef. Derbin bereikt de bal nog maar net als eerste. Derbin schiet op doel. Klepka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Felicio verovert de bal door een tackle van achteren. Felicio met een sublieme pass. Derbin bereikt de bal nog maar net als eerste. Derbin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GangBangers FC - RKS TUDOR 4:0

88e minuut.
Denisov geeft een lange en hoge pass. Liesch bereikt de bal nog maar net als eerste. Liesch geeft een lange en hoge pass. Kłosowski is nu in balbezit. Kłosowski schiet op doel. Woźniakowski bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GangBangers FC 35%, RKS TUDOR 65%.
GangBangers FC - RKS TUDOR 4:0