Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-23 19:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: E.A.M. 1979 Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 3110
E.A.M. 1979 redemption team
attac Tactiek Gunner
46% Balbezit 54%
53% Spel op eigen helft 47%
4 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
27.8 gemiddelde waardering 37.2
average Schieten good
poor Passen average
weak Verdedigen average


11e minuut.
Mina rent richting de bal. Mina passt de bal met de wreef. Orejuela rent richting de bal. Orejuela geeft de bal voor. Carrasco is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
E.A.M. 1979 - redemption team 0:1

23e minuut.
Toboła met de inworp. Ligato bereikt de bal nog maar net als eerste. Ligato passt de bal zonder na te denken. Topulli is nu in balbezit. Topulli draait met de bal, schiet en ... García kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Jamelli met een sublieme pass. Klungelig pakt Topulli de bal. Gasca kopt de bal weg. Carrasco is nu in balbezit. Carrasco draait met de bal, schiet en ... Jamelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Carrasco is nu in balbezit. Carrasco draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Orejuela rent richting de bal. Orejuela met een sublieme pass. Carrasco is nu in balbezit. Carrasco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
E.A.M. 1979 - redemption team 0:2

42e minuut.
Batistuta geeft een hoge lob. Orejuela rent richting de bal. Cavaco begaat een overtreding. Cavaco krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Orejuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Orejuela de bal. Orejuela geeft een hoge lob. Carrasco maakt een snoekduik en kopt de bal. Jamelli probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: E.A.M. 1979 51%, redemption team 49%.
E.A.M. 1979 - redemption team 0:2

50e minuut.
Mina met een sublieme pass. Beletti geeft de bal voor. Carrasco bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrasco schiet op doel. Jamelli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
E.A.M. 1979 - redemption team 0:3

50e minuut.
Beletti raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Julien komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Toboła controleert de bal met de borst. Mina is nu in balbezit. Mina probeert naar een medespeler te passen. Orejuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Orejuela geeft een hoge lob. Jamelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Carrasco bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrasco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
E.A.M. 1979 - redemption team 0:4

61e minuut.
Cavaco geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mina zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Orejuela de bal. Orejuela geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Jamelli trapt de bal weg van het doel. Toboła kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Durango de bal onder controle te krijgen. Alagiannis bereikt de bal nog maar net als eerste. Alagiannis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Orejuela is nu in balbezit. Orejuela met een sublieme pass. Carrasco bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrasco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
E.A.M. 1979 - redemption team 0:5

82e minuut.
Batistuta raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Montwiłł komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Orejuela is nu in balbezit. Orejuela passt de bal in één keer door. Posso is nu in balbezit. Posso haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Julien de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: E.A.M. 1979 56%, redemption team 44%.
E.A.M. 1979 - redemption team 0:5