Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-23 18:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: kagias Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 4826
kagias JpGroup
smpoutzak Tactiek 4-1-3-2
37% Balbezit 63%
74% Spel op eigen helft 26%
1 Doelpogingen 47
6 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.6 gemiddelde waardering 50.3
adequate Schieten incredible
poor Passen good
average Verdedigen adequate


1e minuut.
Meletopoulos met de inworp. Wakulczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrillo verovert de bal door een tackle van achteren. Carrillo draait met de bal, schiet en ... Morillo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kagias - JpGroup 0:1

3e minuut.
Korolovszky passt de bal zonder na te denken. Vafeiadis is nu in balbezit. Phú Hiệp probeert naar een medespeler te passen. Marcinkiewicz is nu in balbezit. Marcinkiewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
kagias - JpGroup 0:2

6e minuut.
Inworp. Vafeiadis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barbaru rent richting de bal. Marcinkiewicz is nu in balbezit. Marcinkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Morillo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Barbaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbaru draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
kagias - JpGroup 0:3

7e minuut.
Fritsche met een sublieme pass. Barbaru kopt de bal weg. Marcinkiewicz rent richting de bal. Marcinkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Morillo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Carrillo is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Korolovszky geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Carrillo maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kalatzopoulos rent richting de bal. Carrillo onderschept slim de pass. Carrillo haalt uit met een fantastische trap. Morillo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Wakulczyk kopt de bal weg. Carrillo is nu in balbezit. Carrillo schiet op doel. Morillo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
kagias - JpGroup 0:4

11e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Korolovszky met een snelle inworp. Barbaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrillo rent richting de bal. Carrillo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Vafeiadis rent richting de bal. Vafeiadis passt de bal zonder na te denken. Marcinkiewicz is nu in balbezit. Marcinkiewicz draait met de bal, schiet en ... Morillo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kagias - JpGroup 0:5

15e minuut.
Korolovszky bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrillo passt de bal in één keer door. Barbaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbaru schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Soulis is nu in balbezit. Sofrenić onderschept slim de pass. Barbaru begaat een overtreding. Barbaru krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Soulis bereikt de bal nog maar net als eerste. Soulis geeft een lange en hoge pass. Barbaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbaru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
kagias - JpGroup 0:6

23e minuut.
Soulis rent richting de bal. Phú Hiệp bereikt de bal nog maar net als eerste. Phú Hiệp passt de bal met de wreef. Marcinkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcinkiewicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Marcinkiewicz passt de bal met de wreef. Vafeiadis geeft een lange en hoge pass. Carrillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrillo schiet op doel. Morillo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kagias - JpGroup 0:7

29e minuut.
Barbaru met een sublieme pass. Vafeiadis speelt de bal door. Barbaru rent richting de bal. Barbaru haalt uit met een fantastische trap. Morillo probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
kagias - JpGroup 0:8

32e minuut.
Vafeiadis bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcinkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbaru draait met de bal, schiet en ... Morillo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Korolovszky rent richting de bal. Korolovszky geeft de bal voor. Carrillo rent richting de bal. Carrillo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
kagias - JpGroup 0:9

35e minuut.
Phú Hiệp onderschept slim de pass. Phú Hiệp met een sublieme pass. Marcinkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcinkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Morillo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
kagias - JpGroup 0:10

38e minuut.
Korolovszky passt de bal zonder na te denken. Barbaru is nu in balbezit. Barbaru passt de bal in één keer door. Carrillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrillo schiet op doel. Morillo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Marcinkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marcinkiewicz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Carrillo kan de bal niet met de borst controleren. Carrillo haalt uit met een fantastische trap. Morillo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kagias - JpGroup 0:11

45e minuut.
Branco geeft de bal voor. Inworp. Vafeiadis met de inworp. Marcinkiewicz rent richting de bal. Marcinkiewicz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Wakulczyk probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Korolovszky met de inworp. Barbaru rent richting de bal. Barbaru schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kagias 76%, JpGroup 24%.
kagias - JpGroup 0:11

48e minuut.
Inworp. Vafeiadis met een snelle inworp. Marcinkiewicz rent richting de bal. Daar is Marcinkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marcinkiewicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Carrillo is nu in balbezit. Carrillo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
kagias - JpGroup 0:12

51e minuut.
Korolovszky is nu in balbezit. Korolovszky passt de bal met de wreef. Carrillo is nu in balbezit. Carrillo haalt uit met een fantastische trap. Morillo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kagias - JpGroup 0:13

59e minuut.
Rybkiewicz geeft een hoge lob. Klungelig pakt Marcinkiewicz de bal. Marcinkiewicz passt de bal zonder na te denken. Carrillo rent richting de bal. Carrillo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Carrillo rent richting de bal. Carrillo haalt uit met een fantastische trap. Morillo bokst de bal weg.

61e minuut.
Morillo met een harde bal richting middenveld. Korolovszky rent richting de bal. Barbaru rent richting de bal. Carrillo rent richting de bal. Carrillo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Korolovszky met een sublieme pass. Klungelig pakt Barbaru de bal. Kalatzopoulos is nu in balbezit. Barbaru onderschept slim de pass. Barbaru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
kagias - JpGroup 0:14

65e minuut.
Soulis rent richting de bal. Phú Hiệp schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Soulis is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Soulis zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Carrillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrillo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
kagias - JpGroup 0:15

66e minuut.
Carrillo rent richting de bal. Kalatzopoulos begaat een overtreding. Carrillo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Soulis met een snel genomen vrije trap. Barbaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbaru draait met de bal, schiet en ... Morillo probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
kagias - JpGroup 0:16

68e minuut.
Marcinkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Marcinkiewicz geeft de bal voor. Daar is Kalatzopoulos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barbaru is nu in balbezit. Barbaru haalt uit met een fantastische trap. Morillo bokst de bal weg. Carrillo is nu in balbezit. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Marcinkiewicz rent richting de bal. Marcinkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
kagias - JpGroup 0:17

70e minuut.
Marcinkiewicz rent richting de bal. Sofrenić verovert de bal door een tackle van achteren. Barbaru onderschept slim de pass. Barbaru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
kagias - JpGroup 0:18

73e minuut.
Carrillo geeft een hoge lob. de Graaff bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcinkiewicz onderschept slim de pass. Marcinkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Morillo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
kagias - JpGroup 0:19

75e minuut.
Marcinkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Marcinkiewicz passt de bal zonder na te denken. Barbaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbaru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
kagias - JpGroup 0:20

78e minuut.
Vafeiadis geeft een hoge lob. Carrillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Kalatzopoulos zijn tegenspeler op de grond. Carrillo wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Korolovszky zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Carrillo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carrillo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Korolovszky zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barbaru bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wakulczyk. Barbaru raakt geblesseerd tijdens het duel. Korolovszky met een snel genomen vrije trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Barbaru heeft problemen om de bal te vangen. Carrillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Carrillo de bal. Carrillo schiet op doel. Morillo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
kagias - JpGroup 0:21

84e minuut.
Korolovszky rent richting de bal. Korolovszky passt de bal zonder na te denken. Barbaru rent richting de bal. Barbaru haalt uit met een fantastische trap. Morillo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
kagias - JpGroup 0:22

88e minuut.
Morillo met een sublieme pass. Rybkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Marcinkiewicz rent richting de bal. Barbaru is nu in balbezit. Barbaru draait met de bal, schiet en ... Morillo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Carrillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrillo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
kagias - JpGroup 0:23

90e minuut.
Marcinkiewicz is nu in balbezit. Marcinkiewicz geeft de bal voor. Carrillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrillo draait met de bal, schiet en ... Morillo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kagias - JpGroup 0:24

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kagias 72%, JpGroup 28%.
kagias - JpGroup 0:24