Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-23 19:21
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: 1.SK SIGMA OLOMOUC Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 5388
1.SK SIGMA OLOMOUC Minior United
010_attattatt Tactiek restart
58% Balbezit 42%
18% Spel op eigen helft 82%
18 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
51 gemiddelde waardering 31.1
very good Schieten average
solid Passen adequate
solid Verdedigen adequate


5e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Budnicki met een snelle inworp. Danielidis is nu in balbezit. Urrutia rent richting de bal. Urrutia schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Urrutia bereikt de bal nog maar net als eerste. Velescu is nu in balbezit. Urrutia verovert de bal door een tackle van achteren. Urrutia draait met de bal, schiet en ... Zlatinov probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

18e minuut.
Konov geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Benedettelli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Danielidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Danielidis geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Benedettelli is nu in balbezit. Benedettelli passt de bal zonder na te denken. Olbracht bereikt de bal nog maar net als eerste. Urrutia rent richting de bal. Urrutia schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Danielidis is nu in balbezit. Danielidis passt de bal in één keer door. Olbracht is nu in balbezit. Olbracht schiet op doel. Zlatinov werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Urrutia is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
1.SK SIGMA OLOMOUC - Minior United 1:0

33e minuut.
Danielidis onderschept slim de pass. Danielidis passt de bal in één keer door. Budnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Budnicki geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Salgado geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Benedettelli met de inworp. Danielidis rent richting de bal. Danielidis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Baltanov kan de bal niet met de borst controleren. Benedettelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ralev begaat een overtreding. Ralev krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1.SK SIGMA OLOMOUC 16%, Minior United 84%.
1.SK SIGMA OLOMOUC - Minior United 1:0

46e minuut.
Benedettelli is nu in balbezit. Salgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Benedettelli verovert de bal door een tackle van achteren. Benedettelli geeft de bal voor. Urrutia krijgt zijn hoofd ertegen. Zlatinov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Benedettelli passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Kopaliński de bal. Kopaliński passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Gadzhev de bal. Gadzhev haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Vyzantiadis geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Iskrenov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Baltanov is nu in balbezit. Baltanov geeft een lange en hoge pass. Xafis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Budnicki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chulev speelt de bal door. Budnicki rent richting de bal. Budnicki geeft een lange en hoge pass. Dimov probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Budnicki geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Urrutia rent richting de bal. Urrutia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
1.SK SIGMA OLOMOUC - Minior United 2:0

74e minuut.
Salgado geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Benedettelli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Danielidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Danielidis geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Danielidis geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Dimov de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Budnicki neemt de hoekschop. Urrutia maakt een snoekduik en kopt de bal. Zlatinov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Salgado is nu in balbezit. Benedettelli rent richting de bal. Benedettelli geeft een lange en hoge pass. Urrutia bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Benedettelli speelt de bal door. Kopaliński rent richting de bal. Kopaliński speelt de bal door. Danielidis is nu in balbezit. Danielidis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Velescu geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Budnicki met de inworp. Danielidis is nu in balbezit. Danielidis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1.SK SIGMA OLOMOUC 21%, Minior United 79%.
1.SK SIGMA OLOMOUC - Minior United 2:0