Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-23 19:40
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Voleth Meir Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2012
Voleth Meir Mao International
bayer Tactiek 4-2-3-1 2.2 DW
46% Balbezit 54%
67% Spel op eigen helft 33%
2 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
33.9 gemiddelde waardering 49.1
average Schieten solid
average Passen good
adequate Verdedigen adequate


4e minuut.
Gervasi passt de bal zonder na te denken. Felici speelt de bal door. Sanamyan rent richting de bal. Sanamyan draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Winstanley de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Felici is nu in balbezit. Felici met een sublieme pass. Sanamyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanamyan draait met de bal, schiet en ... Zasada probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Voleth Meir - Mao International 0:1

10e minuut.
Locatelli is nu in balbezit. Young is nu in balbezit. Locatelli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Locatelli krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Winstanley kopt de bal weg. Locatelli is nu in balbezit. Locatelli met een sublieme pass. Sanamyan rent richting de bal. Sanamyan schiet op doel. Zasada bokst de bal weg.

18e minuut.
Maestrello verovert de bal door een tackle van achteren. Maestrello geeft een lange en hoge pass. Locatelli kopt de bal weg. Sanamyan is nu in balbezit. Sanamyan draait met de bal, schiet en ... Zasada kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
La Rocca probeert de bal aan de voet te houden. Locatelli is nu in balbezit. Locatelli passt de bal met de wreef. Sanamyan is nu in balbezit. Sanamyan haalt uit met een fantastische trap. Paal! Maestrello is nu in balbezit. Maestrello schiet op doel. Zasada probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Maestrello geeft een lange en hoge pass. Locatelli is nu in balbezit. Locatelli passt de bal met de wreef. Sanamyan rent richting de bal. Sanamyan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Winstanley onderschept slim de pass. Sajó bereikt de bal nog maar net als eerste. La Rocca schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. La Rocca is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

30e minuut.
Sanamyan is nu in balbezit. Locatelli rent richting de bal. Sanamyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanamyan haalt uit met een fantastische trap. Winstanley probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Felici bereikt de bal nog maar net als eerste. Felici probeert naar een medespeler te passen. Sanamyan rent richting de bal. Sanamyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Voleth Meir - Mao International 0:2

36e minuut.
Young probeert naar een medespeler te passen. Maestrello is nu in balbezit. Ghinescu met een sublieme pass. Sanamyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanamyan schiet op doel. Zasada probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Maestrello onderschept slim de pass. Maestrello speelt de bal door. Felici speelt de bal door. Sanamyan is nu in balbezit. Sanamyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Voleth Meir - Mao International 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Voleth Meir 71%, Mao International 29%.
Voleth Meir - Mao International 0:3

72e minuut.
Generati probeert naar een medespeler te passen. Maestrello probeert naar een medespeler te passen. Winstanley is nu in balbezit. Sanamyan verovert de bal door een tackle van achteren. Sanamyan haalt uit met een fantastische trap. Zasada bokst de bal weg.

75e minuut.
Felici onderschept slim de pass. Felici met een sublieme pass. Locatelli met een sublieme pass. Sanamyan is nu in balbezit. Sanamyan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Ghinescu is nu in balbezit. Ghinescu geeft een hoge lob. Sanamyan is nu in balbezit. Locatelli rent richting de bal. Locatelli haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Maestrello is nu in balbezit. Maestrello schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Voleth Meir 63%, Mao International 37%.
Voleth Meir - Mao International 0:3