Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-23 19:41
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: KS ZAGŁĘBIANKA Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 9642
KS ZAGŁĘBIANKA Cyga Unia Oświęcim
als Tactiek cyga mid
58% Balbezit 42%
42% Spel op eigen helft 58%
27 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 3
58 gemiddelde waardering 47.7
outstanding Schieten very good
excellent Passen adequate
good Verdedigen adequate


5e minuut.
Daar is Breda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Breda passt de bal zonder na te denken. Segalen bereikt de bal nog maar net als eerste. Córdoba bereikt de bal nog maar net als eerste. Córdoba draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Breda heeft problemen om de bal te vangen. Breda met een sublieme pass. Everse bereikt de bal nog maar net als eerste. Everse haalt uit met een fantastische trap. Murgovan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS ZAGŁĘBIANKA - Cyga Unia Oświęcim 1:0

12e minuut.
Knézy passt de bal met de wreef. Segalen probeert naar een medespeler te passen. Córdoba bereikt de bal nog maar net als eerste. Córdoba draait met de bal, schiet en ... Murgovan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS ZAGŁĘBIANKA - Cyga Unia Oświęcim 2:0

14e minuut.
Miñambres passt de bal in één keer door. Font rent richting de bal. Font passt de bal in één keer door. Závodi bereikt de bal nog maar net als eerste. Závodi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Breda is nu in balbezit. Breda passt de bal met de wreef. Everse bereikt de bal nog maar net als eerste. Everse schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
KS ZAGŁĘBIANKA - Cyga Unia Oświęcim 3:0

19e minuut.
Breda kopt de bal weg. Daar is Everse, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Miñambres. Miñambres krijgt een gele kaart. Everse is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Segalen met een snel genomen vrije trap. Everse bereikt de bal nog maar net als eerste. Everse haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Laurel geeft een hoge lob. Breda kopt de bal weg. Everse rent richting de bal. Everse schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS ZAGŁĘBIANKA - Cyga Unia Oświęcim 4:0

22e minuut.
Segalen rent richting de bal. Córdoba bereikt de bal nog maar net als eerste. Segalen speelt de bal door. Everse rent richting de bal. Everse schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Palovirta rent richting de bal. Laurel onderschept slim de pass. Laurel met een sublieme pass. Kiepski rent richting de bal. Kiepski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
KS ZAGŁĘBIANKA - Cyga Unia Oświęcim 4:1

27e minuut.
Laurel probeert de bal met de borst te controleren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Palovirta zal de hoekschop nemen. Córdoba kopt de bal weg. Miñambres heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS ZAGŁĘBIANKA - Cyga Unia Oświęcim 5:1

29e minuut.
Breda heeft problemen om de bal te vangen. Breda geeft de bal voor. Krasucki heeft problemen om de bal te vangen. Segalen rent richting de bal. Segalen draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Krasucki is nu in balbezit. Krasucki geeft een lange en hoge pass. Gheorghiţă kan de bal niet met de borst controleren. Kiepski rent richting de bal. Kiepski geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Krasucki is nu in balbezit. Segalen onderschept slim de pass. Segalen passt de bal met de wreef. Córdoba bereikt de bal nog maar net als eerste. Córdoba haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Everse rent richting de bal. Everse draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS ZAGŁĘBIANKA - Cyga Unia Oświęcim 6:1

36e minuut.
Knézy probeert naar een medespeler te passen. Breda rent richting de bal. Breda met een sublieme pass. Everse is nu in balbezit. Everse draait met de bal, schiet en ... Murgovan bokst de bal weg.

38e minuut.
Inworp. Palovirta met de inworp. Segalen bereikt de bal nog maar net als eerste. Córdoba is nu in balbezit. Córdoba schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Palovirta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Segalen geeft de bal voor. Everse krijgt zijn hoofd ertegen. Murgovan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS ZAGŁĘBIANKA - Cyga Unia Oświęcim 7:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS ZAGŁĘBIANKA 38%, Cyga Unia Oświęcim 62%.
KS ZAGŁĘBIANKA - Cyga Unia Oświęcim 7:1

47e minuut.
Panaite onderschept slim de pass. Gheorghiţă speelt de bal door. Córdoba rent richting de bal. Córdoba schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS ZAGŁĘBIANKA - Cyga Unia Oświęcim 8:1

53e minuut.
Závodi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiepski is nu in balbezit. Závodi is nu in balbezit. Kiepski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiepski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Knézy kopt de bal weg. Panaite speelt de bal door. Smolarek speelt de bal door. Breda bereikt de bal nog maar net als eerste. Breda haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Segalen rent richting de bal. Segalen passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Córdoba de bal. Everse bereikt de bal nog maar net als eerste. Everse draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Panaite speelt de bal door. Daar is Gheorghiţă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Panaite probeert naar een medespeler te passen. Córdoba rent richting de bal. Córdoba schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Capoferri met een sublieme pass. Breda is nu in balbezit. Breda probeert naar een medespeler te passen. Everse is nu in balbezit. Everse draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Inworp. Capoferri met een snelle inworp. Everse bereikt de bal nog maar net als eerste. Everse draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS ZAGŁĘBIANKA - Cyga Unia Oświęcim 9:1

62e minuut.
Font speelt de bal door. Závodi bereikt de bal nog maar net als eerste. Závodi passt de bal met de wreef. Kiepski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiepski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Colorado met een harde bal richting middenveld. Segalen kopt de bal weg. Everse bereikt de bal nog maar net als eerste. Everse schiet op doel. Murgovan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Miñambres neemt vlug de vrije trap. Závodi is nu in balbezit. Závodi passt de bal in één keer door. Kiepski rent richting de bal. Kiepski schiet op doel. Colorado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Smolarek probeert naar een medespeler te passen. Breda rent richting de bal. Breda probeert naar een medespeler te passen. Everse bereikt de bal nog maar net als eerste. Everse draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Font bereikt de bal nog maar net als eerste. Font met een sublieme pass. Kiepski is nu in balbezit. Kiepski draait met de bal, schiet en ... Colorado probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS ZAGŁĘBIANKA - Cyga Unia Oświęcim 9:2

71e minuut.
Breda rent richting de bal. Breda speelt de bal door. Daar is Everse, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Everse draait met de bal, schiet en ... Murgovan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS ZAGŁĘBIANKA - Cyga Unia Oświęcim 10:2

74e minuut.
Palovirta bereikt de bal nog maar net als eerste. Borzyszkowski onderschept slim de pass. Borzyszkowski met een sublieme pass. Kiepski is nu in balbezit. Kiepski schiet op doel. Colorado verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Závodi bereikt de bal nog maar net als eerste. Závodi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS ZAGŁĘBIANKA - Cyga Unia Oświęcim 10:3

81e minuut.
Palovirta met een snelle inworp. Segalen rent richting de bal. Segalen geeft een hoge lob. Everse krijgt zijn hoofd ertegen. Murgovan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS ZAGŁĘBIANKA - Cyga Unia Oświęcim 11:3

84e minuut.
Závodi probeert naar een medespeler te passen. Kiepski rent richting de bal. Smolarek legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kiepski raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Závodi neemt zijn aanloop. Colorado bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Breda is nu in balbezit. Klungelig pakt Breda de bal. Breda probeert naar een medespeler te passen. Everse bereikt de bal nog maar net als eerste. Everse schiet op doel. Murgovan bokst de bal weg. Klungelig pakt Konecki de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS ZAGŁĘBIANKA - Cyga Unia Oświęcim 12:3

89e minuut.
Miñambres zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Breda bereikt de bal nog maar net als eerste. Breda speelt de bal door. Córdoba is nu in balbezit. Córdoba haalt uit met een fantastische trap. Murgovan bokst de bal weg.

89e minuut.
Miñambres geeft de bal voor. Buitenspel voor Kiepski. Goede buitenspelval van de verdediging. Gheorghiţă neemt vlug de vrije trap. Segalen is nu in balbezit. Segalen schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS ZAGŁĘBIANKA 45%, Cyga Unia Oświęcim 55%.
KS ZAGŁĘBIANKA - Cyga Unia Oświęcim 12:3