Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-23 19:41
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: KS Preczów Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 4459
KS Preczów Blant Banimex Będzin
skrzydeła2 Tactiek 444
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
9 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 11
30 gemiddelde waardering 30.7
average Schieten average
average Passen average
average Verdedigen poor


5e minuut.
Nagel heeft problemen om de bal te vangen. Grzanka is nu in balbezit. Nagel begaat een overtreding. Nagel krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Eron kopt de bal weg. Klungelig pakt Amersberger de bal. Kopaniecki is nu in balbezit. Kopaniecki draait met de bal, schiet en ... Krochmal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Preczów - Blant Banimex Będzin 1:0

17e minuut.
Hay met een snelle inworp. Radzimski is nu in balbezit. Bombardier geeft een hoge lob. Klungelig pakt Anđelić de bal. Anđelić geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Karbowski passt de bal in één keer door. Krzaklewski is nu in balbezit. Anđelić is nu in balbezit. Krzaklewski onderschept slim de pass. Krzaklewski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Radzimski passt de bal zonder na te denken. Baghumyan rent richting de bal. Songin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Baghumyan roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Baghumyan kan niet meer verder spelen. Niedbalski komt het veld opgelopen.

26e minuut.
Nagel probeert naar een medespeler te passen. Grzanka rent richting de bal. Grzanka geeft een lange en hoge pass. Amersberger geeft de bal voor. Nagel maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Radzimski is nu in balbezit. Karbowski verovert de bal door een tackle van achteren. Karbowski geeft een hoge lob. Krzaklewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzaklewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Preczów - Blant Banimex Będzin 2:0

41e minuut.
Karbowski verovert de bal door een tackle van achteren. Karbowski probeert naar een medespeler te passen. Songin geeft een hoge lob. Górny is nu in balbezit. Górny schiet op doel. Krochmal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Preczów 48%, Blant Banimex Będzin 52%.
KS Preczów - Blant Banimex Będzin 2:0

48e minuut.
Sitti rent richting de bal. Niedbalski geeft een hoge lob. Hay is nu in balbezit. Nagel bereikt de bal nog maar net als eerste. Nagel draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
KS Preczów - Blant Banimex Będzin 2:1

55e minuut.
Hay kopt de bal weg. Klungelig pakt Pinagbuklod de bal. Niedbalski is nu in balbezit. Sitti is nu in balbezit. Sitti haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
Bombardier rent richting de bal. Bombardier met een sublieme pass. Sitti rent richting de bal. Sitti draait met de bal, schiet en ... Henicke werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS Preczów - Blant Banimex Będzin 2:2

57e minuut.
Karbowski passt de bal zonder na te denken. Sitti bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Karbowski zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Karbowski naar de kleedkamers voor een vroege douche.

65e minuut.
Niedbalski geeft een lange en hoge pass. Nagel kopt de bal weg. Pinagbuklod probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zaloga bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaloga schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Grzanka geeft een hoge lob. Klungelig pakt Hay de bal. Hay passt de bal in één keer door. Nagel rent richting de bal. Nagel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Preczów 66%, Blant Banimex Będzin 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KS Preczów - Blant Banimex Będzin 2:2