Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-30 13:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: ☆Welcome to Hell☆
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 7883
Golden W☆rriors ANFAP
5-2-3-S Tactiek 343 equilibrado
41% Balbezit 59%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38 gemiddelde waardering 42.5
good Schieten solid
average Passen good
good Verdedigen good


3e minuut.
Velazco speelt de bal door. Frontoura is nu in balbezit. Frontoura geeft de bal voor. Ledwoń is nu in balbezit. Ledwoń haalt uit met een fantastische trap. Ðăng Khoa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Frontoura zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kamau rent richting de bal. Hrast onderschept slim de pass. Hrast geeft een hoge lob. Pássaro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ðăng Khoa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Velazco is nu in balbezit. Velazco passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Álvarez de bal onder controle te krijgen. Tudorache rent richting de bal. Tudorache schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Tudorache bereikt de bal nog maar net als eerste. Šetrný begaat een overtreding. Tudorache is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Runac zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Hrast springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Burgos bereikt de bal nog maar net als eerste. Rupić rent richting de bal. Rupić passt de bal zonder na te denken. Thomson bereikt de bal nog maar net als eerste. Thomson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Golden W☆rriors - ANFAP 1:0

40e minuut.
Šetrný verovert de bal door een tackle van achteren. Šetrný geeft de bal voor. Inworp. Runac met een snelle inworp. Tudorache geeft de bal voor. Ðăng Khoa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ledwoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Ledwoń schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Golden W☆rriors - ANFAP 1:1

44e minuut.
Thomson rent richting de bal. Thomson passt de bal met de wreef. Rupić rent richting de bal. Rupić draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Burgos is nu in balbezit. Burgos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Golden W☆rriors - ANFAP 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Golden W☆rriors 62%, ANFAP 38%.
Golden W☆rriors - ANFAP 2:1

48e minuut.
Verplaetse rent richting de bal. Verplaetse geeft de bal voor. Frontoura probeert naar een medespeler te passen. Hrast is nu in balbezit. Hrast draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Burgos met een snelle inworp. Rupić bereikt de bal nog maar net als eerste. Rollmops bereikt de bal nog maar net als eerste. Thomson onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Frontoura is nu in balbezit. Frontoura passt de bal zonder na te denken. Álvarez met een sublieme pass. Hrast is nu in balbezit. Hrast schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

58e minuut.
Hahn geeft een lange en hoge pass. Velazco bereikt de bal nog maar net als eerste. Velazco passt de bal met de wreef. Thomson bereikt de bal nog maar net als eerste. Thomson schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Golden W☆rriors - ANFAP 3:1

64e minuut.
Daar is Velazco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thế Hùng speelt de bal door. Rupić rent richting de bal. Burgos bereikt de bal nog maar net als eerste. Burgos schiet op doel. Berendei probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Burgos met een sublieme pass. Rupić bereikt de bal nog maar net als eerste. Runac is nu in balbezit. Burgos verovert de bal door een tackle van achteren. Burgos geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Kamau onderschept slim de pass. Kamau speelt de bal door. Thomson bereikt de bal nog maar net als eerste. Thomson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Golden W☆rriors - ANFAP 4:1

86e minuut.
Hrast geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Silvani de bal onder controle te krijgen. Frontoura bereikt de bal nog maar net als eerste. Frontoura geeft een lange en hoge pass. Ledwoń krijgt zijn hoofd ertegen. Ðăng Khoa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Golden W☆rriors 56%, ANFAP 44%.
Golden W☆rriors - ANFAP 4:1