Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-30 19:33
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: North Sandwich Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 6957
North Sandwich WKS 1911 Włocławek
nowość Tactiek liga 5-3-2
57% Balbezit 43%
29% Spel op eigen helft 71%
18 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 5
56.4 gemiddelde waardering 39.5
formidable Schieten average
very good Passen good
solid Verdedigen good


14e minuut.
Gămălie probeert naar een medespeler te passen. Udişteanu probeert de bal aan de voet te houden. De Canck rent richting de bal. Udişteanu verovert de bal door een tackle van achteren. Udişteanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
North Sandwich - WKS 1911 Włocławek 1:0

32e minuut.
Koumentakis rent richting de bal. Gömleksiz rent richting de bal. Koumentakis verovert de bal door een tackle van achteren. Koumentakis schiet op doel. Thompson probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Monacu rent richting de bal. Monacu speelt de bal door. Daar is Bonilha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bonilha schiet op doel. Thompson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
North Sandwich - WKS 1911 Włocławek 2:0

36e minuut.
Bonilha is nu in balbezit. Bonilha geeft de bal voor. Koumentakis rent richting de bal. Koumentakis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
North Sandwich - WKS 1911 Włocławek 3:0

42e minuut.
Udişteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Udişteanu geeft een hoge lob. Koumentakis rent richting de bal. Koumentakis haalt uit met een fantastische trap. Thompson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
North Sandwich - WKS 1911 Włocławek 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: North Sandwich 30%, WKS 1911 Włocławek 70%.
North Sandwich - WKS 1911 Włocławek 4:0

47e minuut.
Udişteanu kopt de bal weg. Pacuszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonilha onderschept slim de pass. Koumentakis is nu in balbezit. Koumentakis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Andreani kan de bal niet met de borst controleren. Gömleksiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Andreani verovert de bal door een tackle van achteren. Andreani geeft een lange en hoge pass. Bonilha maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chańko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Drašković met een sublieme pass. De Canck is nu in balbezit. De Canck haalt uit met een fantastische trap. Thiesen bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat. Cacho bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
North Sandwich - WKS 1911 Włocławek 4:1

59e minuut.
Timić met een sublieme pass. Udişteanu is nu in balbezit. Udişteanu passt de bal zonder na te denken. Bonilha bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonilha haalt uit met een fantastische trap. Thompson bokst de bal weg.

64e minuut.
Andreani kopt de bal weg. Udişteanu is nu in balbezit. Udişteanu geeft de bal voor. Klungelig pakt Koumentakis de bal. Koumentakis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Monacu rent richting de bal. Monacu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Gömleksiz de bal. Koumentakis is nu in balbezit. Koumentakis schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Thompson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Andreani passt de bal met de wreef. Daar is Monacu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Monacu met een sublieme pass. Bonilha probeert de bal met de borst te controleren. Bonilha schiet op doel. Thompson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Monacu speelt de bal door. Daar is Bonilha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drašković schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Drašković is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Bonilha is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Udişteanu wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Paşayev kopt de bal weg. Monacu probeert de bal met de borst te controleren. Monacu geeft de bal voor. Koumentakis springt en kopt de bal. Thompson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
North Sandwich - WKS 1911 Włocławek 5:1

87e minuut.
Andreani speelt de bal door. Paşayev rent richting de bal. De Canck speelt de bal door. Bonilha bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonilha draait met de bal, schiet en ... Thompson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Koumentakis rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
North Sandwich - WKS 1911 Włocławek 6:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: North Sandwich 28%, WKS 1911 Włocławek 72%.
North Sandwich - WKS 1911 Włocławek 6:1