Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-30 19:23
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: FC.Hurra Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 6488
FC.Hurra SV Lipsia 93 Eutritzsch
ABS Tactiek 4 5 1 V Hoch
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 4
50.7 gemiddelde waardering 55
solid Schieten very good
good Passen solid
excellent Verdedigen formidable


4e minuut.
Guajajara passt de bal met de wreef. Werner onderschept slim de pass. Bertrands probeert naar een medespeler te passen. Czagala bereikt de bal nog maar net als eerste. Czagala draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Orosz kopt de bal weg. Matoul rent richting de bal. Dejnowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Matoul onderschept slim de pass. Matoul haalt uit met een fantastische trap. Lauck kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.Hurra - SV Lipsia 93 Eutritzsch 0:1

9e minuut.
Gardner probeert de bal aan de voet te houden. Guajajara bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ludwiczak. Ludwiczak krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Rickert is nu in balbezit. Šedina probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Rickert de bal. Rickert geeft de bal voor. Matoul springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.Hurra - SV Lipsia 93 Eutritzsch 0:2

17e minuut.
Czagala is nu in balbezit. Inworp. Czagala met de inworp. Engländer geeft een hoge lob. Mazet maakt een snoekduik en kopt de bal. Stranzl kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Tomru controleert de bal met de borst. Tomru met een sublieme pass. Matoul rent richting de bal. Matoul schiet op doel. Lauck maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.Hurra - SV Lipsia 93 Eutritzsch 0:3

24e minuut.
Matoul passt de bal in één keer door. Rickert rent richting de bal. Šedina onderschept slim de pass. Gardner verovert de bal door een tackle van achteren. Gardner haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Guajajara geeft een lange en hoge pass. Engländer is nu in balbezit. Bertrands verovert de bal door een tackle van achteren. Bertrands geeft een hoge lob. Mazet maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.Hurra - SV Lipsia 93 Eutritzsch 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC.Hurra 53%, SV Lipsia 93 Eutritzsch 47%.
FC.Hurra - SV Lipsia 93 Eutritzsch 1:3

50e minuut.
Babaverdiyev kopt de bal weg. Gardner met een sublieme pass. Matoul is nu in balbezit. Matoul haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.Hurra - SV Lipsia 93 Eutritzsch 1:4

59e minuut.
Mazet onderschept slim de pass. Kroschinsky rent richting de bal. Mazet onderschept slim de pass. Mazet heeft problemen om de bal te vangen. Mazet schiet op doel. Stranzl verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gaca komt het veld opgelopen. Gerber komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Rickert geeft een lange en hoge pass. Cornelis heeft problemen om de bal te vangen. Matoul bereikt de bal nog maar net als eerste. Matoul haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.Hurra - SV Lipsia 93 Eutritzsch 1:5

65e minuut.
Orosz onderschept slim de pass. Orosz geeft een hoge lob. Matoul is nu in balbezit. Matoul haalt uit met een fantastische trap. Lauck probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Rickert heeft problemen om de bal te vangen. Rickert draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Rickert geeft een hoge lob. Matoul bereikt de bal nog maar net als eerste. Babaverdiyev legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Matoul is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Matoul zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Lauck verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Matoul is nu in balbezit. Matoul haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.Hurra - SV Lipsia 93 Eutritzsch 1:6

75e minuut.
Engländer heeft problemen om de bal te vangen. Gerber onderschept slim de pass. Gerber probeert naar een medespeler te passen. Gaca is nu in balbezit. Gaca schiet op doel. Stranzl kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kroschinsky verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.Hurra - SV Lipsia 93 Eutritzsch 2:6

77e minuut.
Mazet verovert de bal door een tackle van achteren. Kroschinsky is nu in balbezit. Guajajara onderschept slim de pass. Guajajara schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.Hurra - SV Lipsia 93 Eutritzsch 3:6

79e minuut.
Werner is nu in balbezit. Werner geeft een lange en hoge pass. Matoul rent richting de bal. Matoul haalt uit met een fantastische trap. Lauck maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC.Hurra 59%, SV Lipsia 93 Eutritzsch 41%.
FC.Hurra - SV Lipsia 93 Eutritzsch 3:6