Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-31 20:30
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: Ripensia CF Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers:
Ripensia CF Universitatea Cluj-Napoca
Rip01 Tactiek U 523
46% Balbezit 54%
71% Spel op eigen helft 29%
0 Doelpogingen 23
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
3 Buitenspel 16
36 gemiddelde waardering 52.7
adequate Schieten excellent
adequate Passen very good
good Verdedigen very good


8e minuut.
Candelato passt de bal in één keer door. Sruthi is nu in balbezit. Sruthi geeft de bal voor. Mowlik springt en kopt de bal. Bica werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ripensia CF - Universitatea Cluj-Napoca 0:1

9e minuut.
Mowlik bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăzăroiu is nu in balbezit. Mowlik is nu in balbezit. Mowlik schiet op doel. Bica maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ripensia CF - Universitatea Cluj-Napoca 0:2

30e minuut.
Sruthi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sruthi passt de bal met de wreef. Mowlik is nu in balbezit. Mowlik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ripensia CF - Universitatea Cluj-Napoca 0:3

32e minuut.
Mądzielewski passt de bal met de wreef. Sruthi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sruthi geeft een lange en hoge pass. Ambrocii bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambrocii haalt uit met een fantastische trap. Bica probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sruthi zal de hoekschop nemen. Mowlik springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Mowlik kopt de bal weg. Zamfir is nu in balbezit. Coteanu met een sublieme pass. Zamfir rent richting de bal. Zamfir haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ambrocii rent richting de bal. Ambrocii haalt uit met een fantastische trap. Bica werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mowlik rent richting de bal. Mowlik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ripensia CF - Universitatea Cluj-Napoca 0:4

36e minuut.
Sruthi geeft een hoge lob. Bica probeert naar een medespeler te passen. Mądzielewski kopt de bal weg. Mowlik bereikt de bal nog maar net als eerste. Mowlik draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Daar is Ambrocii, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ambrocii schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Zamfir probeert de bal aan de voet te houden. Chişcanu met een sublieme pass. Guşiţă probeert de bal aan de voet te houden. Mowlik rent richting de bal. Mowlik haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Lăzăroiu geeft een hoge lob. Mądzielewski geeft een hoge lob. Ambrocii kopt de bal weg. Zamfir bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamfir schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ripensia CF - Universitatea Cluj-Napoca 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ripensia CF 75%, Universitatea Cluj-Napoca 25%.
Ripensia CF - Universitatea Cluj-Napoca 0:5

51e minuut.
Maradona-Lmaghrib geeft een lange en hoge pass. Ambrocii kopt de bal weg. Chişcanu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mowlik is nu in balbezit. Mowlik draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Ninoiu verovert de bal door een tackle van achteren. Guşiţă rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sruthi. Sruthi krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Ronaldo verovert de bal door een tackle van achteren. Ronaldo geeft een lange en hoge pass. Mowlik rent richting de bal. Mowlik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ripensia CF - Universitatea Cluj-Napoca 0:6

71e minuut.
Mowlik probeert naar een medespeler te passen. Zamfir rent richting de bal. Zamfir schiet op doel. Candelato probeert de bal aan de voet te houden. Bica werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ripensia CF - Universitatea Cluj-Napoca 0:7

71e minuut.
Vučić komt het veld opgelopen. Saus komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Harabagiu is nu in balbezit. Ronaldo verovert de bal door een tackle van achteren. Ronaldo geeft een hoge lob. Saus is nu in balbezit. Saus haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Coteanu geeft een lange en hoge pass. Vulpeş kopt de bal weg. Sruthi rent richting de bal. Sruthi geeft een lange en hoge pass. Mowlik springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Gioga rent richting de bal. Gioga geeft de bal voor. Zamfir kopt de bal weg. Mowlik is nu in balbezit. Mowlik schiet op doel. Bica verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Vulpeş passt de bal met de wreef. Harabagiu rent richting de bal. Sruthi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sruthi krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ripensia CF 68%, Universitatea Cluj-Napoca 32%.
Ripensia CF - Universitatea Cluj-Napoca 0:7