Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Prathet Thai U21 Jamaica U21
4-3-1-2 Tactiek old and gold
54% Balbezit 46%
32% Spel op eigen helft 68%
15 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
45.3 gemiddelde waardering 39.8
solid Schieten adequate
adequate Passen adequate
average Verdedigen good


8e minuut.
Daley rent richting de bal. Gahleksi onderschept slim de pass. Gahleksi geeft een lange en hoge pass. Wisutratsami is nu in balbezit. Wisutratsami draait met de bal, schiet en ... Sinclair bokst de bal weg.

17e minuut.
Kaewmoon probeert naar een medespeler te passen. Lowe is nu in balbezit. Wisutratsami onderschept slim de pass. Wisutratsami haalt uit met een fantastische trap. Sinclair werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Prathet Thai U21 - Jamaica U21 1:0

22e minuut.
Boyd verovert de bal door een tackle van achteren. Boyd geeft een lange en hoge pass. Kaewmoon kopt de bal weg. Dongyun is nu in balbezit. Dongyun schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Prathet Thai U21 - Jamaica U21 2:0

34e minuut.
Reid onderschept slim de pass. Littlejohn is nu in balbezit. Gahleksi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gahleksi krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Charoensabmahk geeft de bal voor. Dongyun kan de bal niet met de borst controleren. Gahleksi met een sublieme pass. Wisutratsami rent richting de bal. Wisutratsami haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Dongyun is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lowe. Dongyun is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gahleksi met een snel genomen vrije trap. Dongyun rent richting de bal. Dongyun haalt uit met een fantastische trap. Sinclair kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Daley is nu in balbezit. Pak Fan verovert de bal door een tackle van achteren. Lamon met een sublieme pass. Dongyun is nu in balbezit. Dongyun schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prathet Thai U21 32%, Jamaica U21 68%.
Prathet Thai U21 - Jamaica U21 2:0

46e minuut.
Kangli komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Kaewmoon onderschept slim de pass. Gahleksi is nu in balbezit. Gahleksi geeft de bal voor. Wisutratsami bereikt de bal nog maar net als eerste. Wisutratsami draait met de bal, schiet en ... Sinclair probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal rolt over de achterlijn. Samuels komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Inworp. Nelson komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Lamon rent richting de bal. Lamon geeft een lange en hoge pass. Reid probeert de bal aan de voet te houden. Dongyun is nu in balbezit. Dongyun draait met de bal, schiet en ... Sinclair bokst de bal weg.

70e minuut.
Dongyun rent richting de bal. Lowe bereikt de bal nog maar net als eerste. Wisutratsami onderschept slim de pass. Wisutratsami schiet op doel. Sinclair werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Prathet Thai U21 - Jamaica U21 3:0

70e minuut.
Ching-Fou komt het veld opgelopen. Dongyun komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Kam Hua probeert de bal aan de voet te houden. Johnson rent richting de bal. Littlejohn is nu in balbezit. Littlejohn haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Kaewmoon kopt de bal weg. Dongyun met een sublieme pass. Ching-Fou rent richting de bal. Ching-Fou draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Prathet Thai U21 - Jamaica U21 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prathet Thai U21 31%, Jamaica U21 69%.
Prathet Thai U21 - Jamaica U21 4:0