Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-30 21:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Athletic Lula Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2314
Athletic Lula FC Moroos
433 Tactiek v1
40% Balbezit 60%
70% Spel op eigen helft 30%
0 Doelpogingen 24
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.2 gemiddelde waardering 46.5
average Schieten very good
average Passen good
average Verdedigen solid


9e minuut.
Dołęga met een sublieme pass. Fengler is nu in balbezit. Ramsey verovert de bal door een tackle van achteren. Ramsey draait met de bal, schiet en ... Sfondrini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Athletic Lula - FC Moroos 0:1

14e minuut.
Emin rent richting de bal. Matkevich verovert de bal door een tackle van achteren. Dołęga met een sublieme pass. Ramsey is nu in balbezit. Ramsey haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Daar is Ramsey, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ramsey speelt de bal door. Kadastu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kadastu haalt uit met een fantastische trap. Sfondrini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Athletic Lula - FC Moroos 0:2

34e minuut.
Flocea bereikt de bal nog maar net als eerste. Flocea geeft een hoge lob. Klungelig pakt Fengler de bal. Ramsey rent richting de bal. Ramsey haalt uit met een fantastische trap. Sfondrini bokst de bal weg. Kadastu is nu in balbezit. Kadastu haalt uit met een fantastische trap. Sfondrini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Athletic Lula - FC Moroos 0:3

42e minuut.
Emin rent richting de bal. Ramsey verovert de bal door een tackle van achteren. Ramsey passt de bal zonder na te denken. Kadastu rent richting de bal. Kadastu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Athletic Lula 63%, FC Moroos 37%.
Athletic Lula - FC Moroos 0:3

54e minuut.
Fengler bereikt de bal nog maar net als eerste. Fengler geeft een lange en hoge pass. Dołęga kopt de bal weg. Klungelig pakt Flocea de bal. Flocea draait met de bal, schiet en ... Sfondrini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

56e minuut.
Flocea kopt de bal weg. Klungelig pakt Ramsey de bal. Obojski rent richting de bal. Ramsey bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramsey haalt uit met een fantastische trap. Sfondrini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kadastu rent richting de bal. Kadastu schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Athletic Lula - FC Moroos 0:4

67e minuut.
Ramsey is nu in balbezit. Ramsey passt de bal zonder na te denken. Flocea is nu in balbezit. Kadastu is nu in balbezit. Kadastu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Fengler geeft een hoge lob. Inworp. Dołęga met een snelle inworp. Kadastu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kadastu geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Flocea passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Ramsey de bal. Ramsey passt de bal zonder na te denken. Kadastu rent richting de bal. Kadastu draait met de bal, schiet en ... Sfondrini bokst de bal weg. Fengler is nu in balbezit. Fengler geeft een hoge lob. Nośka bereikt de bal nog maar net als eerste. Nośka geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Athletic Lula 77%, FC Moroos 23%.
Athletic Lula - FC Moroos 0:4