Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-06 21:59
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Los Caracoquesos Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1109
Los Caracoquesos Katex
Experiment Gamma Tactiek 4th
58% Balbezit 42%
35% Spel op eigen helft 65%
20 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
36.9 gemiddelde waardering 30.8
good Schieten average
good Passen average
adequate Verdedigen average


18e minuut.
Friend geeft een lange en hoge pass. Inworp. Hüseynli met de inworp. Məmmədquluzadə is nu in balbezit. Məmmədquluzadə geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Azər rent richting de bal. Hortêncio verovert de bal door een tackle van achteren. Hortêncio passt de bal met de wreef. Midzior rent richting de bal. Midzior schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Hortêncio onderschept slim de pass. Hortêncio geeft de bal voor. Midzior rent richting de bal. Midzior draait met de bal, schiet en ... Xırdalanlı werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Caracoquesos - Katex 1:0

28e minuut.
Zakirov passt de bal met de wreef. Məmmədquluzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Məmmədquluzadə speelt de bal door. Mirseyid rent richting de bal. Mirseyid draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Hortêncio kopt de bal weg. Klungelig pakt Midzior de bal. Fətəliyev rent richting de bal. Midzior onderschept slim de pass. Midzior haalt uit met een fantastische trap. Paal!

41e minuut.
Gözəlov met een sublieme pass. Glesnes speelt de bal door. Myśliszewski met een sublieme pass. Midzior rent richting de bal. Midzior draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Midzior is nu in balbezit. Midzior haalt uit met een fantastische trap. Xırdalanlı werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Hortêncio probeert naar een medespeler te passen. Myśliszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Myśliszewski geeft de bal voor. Midzior bereikt de bal nog maar net als eerste. Midzior haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Gözəlov is nu in balbezit. Hortêncio onderschept slim de pass. Hortêncio probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Midzior de bal. Midzior schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Caracoquesos - Katex 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Caracoquesos 44%, Katex 56%.
Los Caracoquesos - Katex 2:0

56e minuut.
Hortêncio speelt de bal door. Adıgözəlov geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Karlık de bal onder controle te krijgen. Məmmədquluzadə rent richting de bal. Məmmədquluzadə haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Los Caracoquesos - Katex 2:1

57e minuut.
Adıgözəlov kopt de bal weg. Hortêncio geeft een lange en hoge pass. Midzior bereikt de bal nog maar net als eerste. Midzior draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Caracoquesos - Katex 3:1

61e minuut.
Inworp. Amiloğlu komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Gözəlov bereikt de bal nog maar net als eerste. Hortêncio verovert de bal door een tackle van achteren. Hortêncio passt de bal in één keer door. Midzior is nu in balbezit. Midzior draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Midzior heeft problemen om de bal te vangen. Hortêncio bereikt de bal nog maar net als eerste. Midzior rent richting de bal. Midzior haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Caracoquesos - Katex 4:1

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kərimli komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Glesnes kopt de bal weg. Hortêncio rent richting de bal. Hortêncio geeft een hoge lob. Midzior rent richting de bal. Midzior haalt uit met een fantastische trap. Amiloğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Gözəlov onderschept slim de pass. Räty rent richting de bal. Räty geeft een hoge lob. Myśliszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Myśliszewski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Hortêncio speelt de bal door. Zakirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zakirov met een sublieme pass. Myśliszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Myśliszewski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Abışov komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Amiloğlu maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Räty kopt de bal weg. Hortêncio probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Midzior de bal. Midzior draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Mirseyid is nu in balbezit. Ekiert verovert de bal door een tackle van achteren. Ekiert speelt de bal door. Midzior rent richting de bal. Midzior schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Caracoquesos - Katex 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Caracoquesos 26%, Katex 74%.
Los Caracoquesos - Katex 5:1