Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gladintos F. C. FC Niebiescy77
mais defesa Tactiek 74
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
24 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
61.2 gemiddelde waardering 54.4
outstanding Schieten very good
excellent Passen very good
excellent Verdedigen very good


1e minuut.
Santos passt de bal met de wreef. Bukowski rent richting de bal. Bukowski passt de bal met de wreef. Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Santos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gladintos F. C. - FC Niebiescy77 1:0

3e minuut.
Ngọc Cường geeft een hoge lob. Inworp. Wieniawa met een snelle inworp. Klungelig pakt Santos de bal. Santos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Peloza trapt de bal weg. Khistev kopt de bal weg. Klungelig pakt Gut de bal. Santos is nu in balbezit. Santos schiet op doel. Orozco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Bargelli rent richting de bal. Bargelli passt de bal in één keer door. Violento speelt de bal door. Khistev is nu in balbezit. Khistev draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Tischler de bal. Santos rent richting de bal. Santos haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Bargelli heeft problemen om de bal te vangen. Bargelli passt de bal in één keer door. Kulička bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulička haalt uit met een fantastische trap. Peloza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gladintos F. C. - FC Niebiescy77 1:1

14e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mjøs met een snelle inworp. Klimowicz rent richting de bal. Klimowicz geeft een hoge lob. Bulanda maakt een snoekduik en kopt de bal. Peloza bokst de bal weg. Khistev controleert de bal met de borst. Tischler verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Xudatov. Xudatov krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Mjøs is nu in balbezit. Mjøs passt de bal met de wreef. Klimowicz is nu in balbezit. Klimowicz geeft een hoge lob. Kulička krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Ngọc Cường verovert de bal door een tackle van achteren. Ngọc Cường geeft een hoge lob. Violento kopt de bal weg. Khistev heeft problemen om de bal te vangen. Khistev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Çiftçioğlu probeert naar een medespeler te passen. Khistev rent richting de bal. Marsman bereikt de bal nog maar net als eerste. Khistev onderschept slim de pass. Khistev schiet op doel. Orozco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Xudatov met een snelle inworp. Santos rent richting de bal. Tischler rent richting de bal. Khistev rent richting de bal. Khistev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gladintos F. C. - FC Niebiescy77 2:1

42e minuut.
Ngọc Cường onderschept slim de pass. Ngọc Cường speelt de bal door. Klimowicz is nu in balbezit. Klimowicz geeft een hoge lob. Bulanda maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Doeltrap. Peloza trapt de bal weg. Khistev kopt de bal weg. Santos is nu in balbezit. Santos schiet op doel. Orozco bokst de bal weg. Khistev bereikt de bal nog maar net als eerste. Khistev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gladintos F. C. - FC Niebiescy77 3:1

44e minuut.
Hauck speelt de bal door. Klimowicz rent richting de bal. Klimowicz passt de bal in één keer door. Bulanda is nu in balbezit. Bulanda schiet op doel. Peloza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gladintos F. C. 43%, FC Niebiescy77 57%.
Gladintos F. C. - FC Niebiescy77 3:1

48e minuut.
Xudatov speelt de bal door. Santos rent richting de bal. Santos passt de bal zonder na te denken. Wieniawa is nu in balbezit. Wieniawa geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Khistev kopt de bal weg. Khistev is nu in balbezit. Tischler begaat een overtreding. Tischler krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Khistev heeft problemen om de bal te vangen. Khistev passt de bal met de wreef. Santos rent richting de bal. Santos draait met de bal, schiet en ... Orozco maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gladintos F. C. - FC Niebiescy77 4:1

54e minuut.
Wieniawa rent richting de bal. Marsman speelt de bal door. Wieniawa geeft de bal voor. Khistev maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gladintos F. C. - FC Niebiescy77 5:1

58e minuut.
Bukowski speelt de bal door. Santos is nu in balbezit. Gut begaat een overtreding. Santos raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Santos wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gladintos F. C. - FC Niebiescy77 6:1

65e minuut.
Gut bereikt de bal nog maar net als eerste. Gut geeft een hoge lob. Inworp. Wieniawa met de inworp. Bukowski geeft de bal voor. Orozco bokst de bal weg. Klungelig pakt Khistev de bal. Khistev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gladintos F. C. - FC Niebiescy77 7:1

65e minuut.
Bulanda passt de bal zonder na te denken. Gut probeert naar een medespeler te passen. Khistev rent richting de bal. Khistev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gladintos F. C. - FC Niebiescy77 8:1

71e minuut.
Ngọc Cường verovert de bal door een tackle van achteren. Wieniawa is nu in balbezit. Wieniawa probeert naar een medespeler te passen. Khistev rent richting de bal. Khistev schiet op doel. Orozco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Gladintos F. C. - FC Niebiescy77 9:1

86e minuut.
Daar is Dalkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dalkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Bulanda bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulanda draait met de bal, schiet en ... Peloza maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Bargelli rent richting de bal. Bargelli geeft de bal voor. Bulanda krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gladintos F. C. - FC Niebiescy77 9:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gladintos F. C. 51%, FC Niebiescy77 49%.
Gladintos F. C. - FC Niebiescy77 9:2