Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-06 18:23
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: FC New Sibiu Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 4224
FC New Sibiu KP 71 Krzyki-Borek
523 OF Tactiek 01d
59% Balbezit 41%
17% Spel op eigen helft 83%
25 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
51.5 gemiddelde waardering 28.8
outstanding Schieten weak
good Passen poor
solid Verdedigen weak


6e minuut.
Rusu onderschept slim de pass. Rusu probeert naar een medespeler te passen. Şahbazlı geeft een hoge lob. Óvári maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
SchoIes onderschept slim de pass. SchoIes geeft de bal voor. Daar is Asaro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Protivanský is nu in balbezit. Protivanský schiet op doel. Drăgan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Rusu probeert naar een medespeler te passen. Şahbazlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Şahbazlı met een sublieme pass. Boloboc geeft een hoge lob. Óvári maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC New Sibiu - KP 71 Krzyki-Borek 1:0

16e minuut.
Óvári onderschept slim de pass. Óvári probeert naar een medespeler te passen. Şoiman heeft problemen om de bal te vangen. Şoiman geeft een lange en hoge pass. Protivanský krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Sinkiewicz speelt de bal door. SchoIes met een sublieme pass. Óvári rent richting de bal. Óvári haalt uit met een fantastische trap. Drăgan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC New Sibiu - KP 71 Krzyki-Borek 2:0

30e minuut.
SchoIes probeert naar een medespeler te passen. Daar is Boloboc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boloboc geeft een lange en hoge pass. Şoiman rent richting de bal. Şoiman haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Błażej geeft de bal voor. Óvári is nu in balbezit. Asaro is nu in balbezit. Óvári verovert de bal door een tackle van achteren. Óvári draait met de bal, schiet en ... Drăgan bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC New Sibiu - KP 71 Krzyki-Borek 3:0

33e minuut.
Şahbazlı met een sublieme pass. Błażej rent richting de bal. Błażej geeft een hoge lob. Şoiman bereikt de bal nog maar net als eerste. Şoiman schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
SchoIes kopt de bal weg. Klungelig pakt Sinkiewicz de bal. Óvári rent richting de bal. Şoiman is nu in balbezit. Şoiman schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
SchoIes kopt de bal weg. Güler probeert de bal met de borst te controleren. Óvári rent richting de bal. Óvári haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC New Sibiu - KP 71 Krzyki-Borek 4:0

40e minuut.
Şoiman rent richting de bal. Inworp. Şoiman met een snelle inworp. Rusu geeft een hoge lob. Óvári bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Óvári rent richting de bal. Óvári haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC New Sibiu - KP 71 Krzyki-Borek 5:0

43e minuut.
Sinkiewicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Óvári is nu in balbezit. Óvári passt de bal met de wreef. Şoiman bereikt de bal nog maar net als eerste. Şoiman schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Asaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Asaro geeft de bal voor. Sabou geeft een lange en hoge pass. Protivanský is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC New Sibiu 16%, KP 71 Krzyki-Borek 84%.
FC New Sibiu - KP 71 Krzyki-Borek 5:0

50e minuut.
Lazopoulos trapt de bal weg van het doel. Kucenko is nu in balbezit. Met opzet legt Boloboc zijn tegenspeler op de grond. Boloboc krijgt een gele kaart.

55e minuut.
SchoIes passt de bal zonder na te denken. Şoiman geeft de bal voor. Daar is Asaro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Óvári bereikt de bal nog maar net als eerste. Óvári haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Rogoziński passt de bal met de wreef. Óvári rent richting de bal. Güler bereikt de bal nog maar net als eerste. Óvári verovert de bal door een tackle van achteren. Óvári draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Sinkiewicz rent richting de bal. Sinkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Óvári bereikt de bal nog maar net als eerste. Şoiman bereikt de bal nog maar net als eerste. Şoiman schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Kotwicz geeft de bal voor. Inworp. Boloboc zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Protivanský rent richting de bal. Protivanský geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Óvári maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC New Sibiu - KP 71 Krzyki-Borek 6:0

66e minuut.
Daar is Łaszkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łaszkiewicz met een sublieme pass. Daar is Błażej, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Błażej geeft een hoge lob. Óvári krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Inworp. Rusu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Şoiman bereikt de bal nog maar net als eerste. Şoiman draait met de bal, schiet en ... Drăgan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC New Sibiu - KP 71 Krzyki-Borek 7:0

88e minuut.
Daar is Jastrzębiec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drăgan probeert naar een medespeler te passen. SchoIes kopt de bal weg. Klungelig pakt Şoiman de bal. Şoiman schiet op doel. Drăgan bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC New Sibiu 18%, KP 71 Krzyki-Borek 82%.
FC New Sibiu - KP 71 Krzyki-Borek 7:0