Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-06 19:28
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: Alemania Ottakring Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 1528
Alemania Ottakring AC Maracaibo
gemma Tactiek Arg02
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
48.4 gemiddelde waardering 42.9
very good Schieten solid
good Passen good
very good Verdedigen average


4e minuut.
Religa verovert de bal door een tackle van achteren. Religa passt de bal zonder na te denken. Gordea is nu in balbezit. Temesberger onderschept slim de pass. Temesberger schiet op doel. Sira bokst de bal weg.

4e minuut.
Sanz Cordón geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Skupień met een snelle inworp. Religa geeft de bal voor. Temesberger maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Sanz Cordón speelt de bal door. Winzenried is nu in balbezit. Winzenried passt de bal in één keer door. Békési rent richting de bal. Békési haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
L`Abate passt de bal zonder na te denken. Winzenried met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Békési de bal onder controle te krijgen. Morel is nu in balbezit. Morel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Kovacsics geeft de bal voor. Békési kopt de bal weg. Mütze heeft problemen om de bal te vangen. Morel bereikt de bal nog maar net als eerste. Morel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Alemania Ottakring - AC Maracaibo 0:1

37e minuut.
Kiciak verovert de bal door een tackle van achteren. Winzenried verovert de bal door een tackle van achteren. Winzenried passt de bal in één keer door. Békési rent richting de bal. Békési draait met de bal, schiet en ... Cieślak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Cieślar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Alemania Ottakring - AC Maracaibo 0:2

43e minuut.
Kiciak kopt de bal weg. Schmölzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Kovacsics schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Kovacsics naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alemania Ottakring 55%, AC Maracaibo 45%.
Alemania Ottakring - AC Maracaibo 0:2

49e minuut.
L`Abate onderschept slim de pass. Albertario rent richting de bal. Albertario passt de bal in één keer door. Békési bereikt de bal nog maar net als eerste. Békési schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Timnev is nu in balbezit. Timnev geeft de bal voor. Temesberger is nu in balbezit. Temesberger schiet op doel. Sira probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Alemania Ottakring - AC Maracaibo 1:2

53e minuut.
Morel rent richting de bal. Morel geeft een hoge lob. Daar is Cieślar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Békési onderschept slim de pass. Békési haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Sanz Cordón kopt de bal weg. Békési is nu in balbezit. Winzenried is nu in balbezit. Békési bereikt de bal nog maar net als eerste. Békési draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Crespo rent richting de bal. Stanowski onderschept slim de pass. Stanowski met een sublieme pass. Temesberger is nu in balbezit. Temesberger haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Sanz Cordón is nu in balbezit. Temesberger verovert de bal door een tackle van achteren. Temesberger draait met de bal, schiet en ... Sira maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Alemania Ottakring - AC Maracaibo 2:2

73e minuut.
L`Abate is nu in balbezit. Mütze verovert de bal door een tackle van achteren. Mütze probeert naar een medespeler te passen. Religa is nu in balbezit. Religa draait met de bal, schiet en ... Sira verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sira speelt de bal door. Winzenried kopt de bal weg. Klungelig pakt L`Abate de bal. Békési is nu in balbezit. Békési draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Mütze passt de bal in één keer door. Timnev probeert naar een medespeler te passen. Temesberger rent richting de bal. Temesberger draait met de bal, schiet en ... Sira maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alemania Ottakring - AC Maracaibo 3:2

76e minuut.
Castillo komt het veld opgelopen. Kitsak komt het veld opgelopen. Chitrangda komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Albertario onderschept slim de pass. Albertario met een sublieme pass. L`Abate rent richting de bal. Castillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Castillo draait met de bal, schiet en ... Cieślak bokst de bal weg. Castillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Castillo schiet op doel. Cieślak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alemania Ottakring 36%, AC Maracaibo 64%.
Alemania Ottakring - AC Maracaibo 3:2