Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-06 19:28
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Aquilla’s Nest
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 5294
5kyfall Football Club Relax Konstanz
Ancelloti Narrow Tactiek 442_Relax
54% Balbezit 46%
43% Spel op eigen helft 57%
5 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.7 gemiddelde waardering 41
adequate Schieten good
average Passen adequate
average Verdedigen adequate


11e minuut.
Brmbota heeft problemen om de bal te vangen. Brmbota passt de bal in één keer door. Schlaftier bereikt de bal nog maar net als eerste. Herrlich is nu in balbezit. Herrlich draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Polster met een snelle inworp. Brmbota probeert de bal met de borst te controleren. Brmbota speelt de bal door. Herrlich rent richting de bal. Herrlich draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Jojić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kantilos verovert de bal door een tackle van achteren. Kulp rent richting de bal. Kulp draait met de bal, schiet en ... Stanboglis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
5kyfall Football Club - Relax Konstanz 0:1

36e minuut.
Przywózki geeft een lange en hoge pass. Kantilos kopt de bal weg. Klungelig pakt Jojić de bal. Kulp is nu in balbezit. Kulp draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 5kyfall Football Club 40%, Relax Konstanz 60%.
5kyfall Football Club - Relax Konstanz 0:1

51e minuut.
Jáuregui passt de bal zonder na te denken. Braumeister met een sublieme pass. De Roeck is nu in balbezit. Kulp onderschept slim de pass. Kulp haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gasselich probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kulp, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schlaftier is nu in balbezit. Kulp onderschept slim de pass. Kulp draait met de bal, schiet en ... Stanboglis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Jáuregui met een sublieme pass. Trifonov speelt de bal door. Kantilos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kantilos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
5kyfall Football Club - Relax Konstanz 0:2

55e minuut.
Haliti komt het veld opgelopen. Piękny komt het veld opgelopen. Hafke komt het veld opgelopen. Zimmerbauer komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Haliti geeft een hoge lob. Herrlich rent richting de bal. Taczała legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Herrlich is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Herrlich neemt de penalty, wat een uithaal! Maróti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Lucescu met een sublieme pass. Przywózki geeft de bal voor. Daar is Gakpo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kantilos rent richting de bal. Kantilos draait met de bal, schiet en ... Stanboglis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kantilos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kantilos draait met de bal, schiet en ... Paal! Stanboglis bokst de bal weg. Kantilos is nu in balbezit. Kantilos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
5kyfall Football Club - Relax Konstanz 0:3

76e minuut.
Bonin geeft een lange en hoge pass. Jojić kan de bal niet met de borst controleren. Kulp rent richting de bal. Kulp haalt uit met een fantastische trap. Stanboglis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
5kyfall Football Club - Relax Konstanz 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 5kyfall Football Club 45%, Relax Konstanz 55%.
5kyfall Football Club - Relax Konstanz 0:4