Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-06 19:17
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: migliana Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 4946
migliana exilles
442 Tactiek melese 3.1 x2
50% Balbezit 50%
64% Spel op eigen helft 36%
2 Doelpogingen 24
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.3 gemiddelde waardering 60
solid Schieten formidable
solid Passen formidable
very good Verdedigen solid


2e minuut.
Klungelig pakt Kaníček de bal. Borrero verovert de bal door een tackle van achteren. Borrero passt de bal met de wreef. Ragusi rent richting de bal. Ragusi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Bilewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Bilewicz speelt de bal door. Ragusi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ragusi draait met de bal, schiet en ... Sopkiv maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
migliana - exilles 0:1

15e minuut.
Marin passt de bal met de wreef. Borrero heeft problemen om de bal te vangen. Borrero speelt de bal door. Ragusi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ragusi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
migliana - exilles 0:2

18e minuut.
Thế Trung verovert de bal door een tackle van achteren. Thế Trung probeert naar een medespeler te passen. Borrero speelt de bal door. Ragusi is nu in balbezit. Ragusi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Thế Trung met de inworp. Bilewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilewicz passt de bal met de wreef. Thế Trung geeft een lange en hoge pass. Ragusi maakt een snoekduik en kopt de bal. Sopkiv kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Kaníček passt de bal in één keer door. Damme bereikt de bal nog maar net als eerste. Damme passt de bal in één keer door. Soused is nu in balbezit. Soused haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Thế Trung bereikt de bal nog maar net als eerste. Thế Trung passt de bal in één keer door. Ragusi is nu in balbezit. Ragusi haalt uit met een fantastische trap. Sopkiv maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Kaníček is nu in balbezit. Kammerhofer onderschept slim de pass. Borrero probeert naar een medespeler te passen. Ragusi is nu in balbezit. Ragusi passt de bal met de wreef.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Thế Trung verovert de bal door een tackle van achteren. Thế Trung geeft een lange en hoge pass. Marin kopt de bal weg. Ragusi is nu in balbezit. Ragusi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
migliana - exilles 0:3

37e minuut.
Nespoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Nespoli geeft een lange en hoge pass. Marin is nu in balbezit. Marin draait met de bal, schiet en ... Sopkiv maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
migliana - exilles 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: migliana 67%, exilles 33%.
migliana - exilles 0:4

52e minuut.
Thế Trung passt de bal zonder na te denken. Ragusi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ragusi passt de bal in één keer door. Marin is nu in balbezit. Marin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Borrero passt de bal zonder na te denken. Ragusi is nu in balbezit. Ragusi met een sublieme pass. Marin bereikt de bal nog maar net als eerste. Marin schiet op doel. Sopkiv verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Borrero neemt de hoekschop. Marin springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
migliana - exilles 0:5

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sigurvinson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Damme speelt de bal door. Sigurvinson rent richting de bal. Sigurvinson geeft een lange en hoge pass. Pini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Soused bereikt de bal nog maar net als eerste. Soused draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
migliana - exilles 1:5

66e minuut.
Franciolli is nu in balbezit. Borrero onderschept slim de pass. Borrero passt de bal met de wreef. Marin heeft problemen om de bal te vangen. Marin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Wenta passt de bal met de wreef. Borrero is nu in balbezit. Borrero met een sublieme pass. Marin rent richting de bal. Marin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Thế Trung geeft de bal voor. Daar is Marin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marin met een sublieme pass. Ragusi is nu in balbezit. Ragusi schiet op doel. Sopkiv verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Marin springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Gámez is nu in balbezit. Thế Trung is nu in balbezit. Thế Trung met een sublieme pass. Marin bereikt de bal nog maar net als eerste. Marin schiet op doel. Sopkiv verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Bánka probeert naar een medespeler te passen. Macieszczuk is nu in balbezit. Ragusi onderschept slim de pass. Ragusi haalt uit met een fantastische trap. Sopkiv probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Marin bereikt de bal nog maar net als eerste. Marin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
migliana - exilles 1:6

77e minuut.
Daar is Kaníček, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kammerhofer probeert naar een medespeler te passen. Ragusi is nu in balbezit. Ragusi schiet op doel. Sopkiv probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

81e minuut.
Gregoraci passt de bal zonder na te denken. Ragusi is nu in balbezit. Ragusi passt de bal met de wreef. Marin is nu in balbezit. Marin draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
migliana - exilles 1:7

82e minuut.
Thế Trung is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Franciolli. Thế Trung is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Thế Trung zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Marin kopt de bal weg. Klungelig pakt Ragusi de bal. Ragusi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
migliana - exilles 1:8

86e minuut.
Bilewicz probeert naar een medespeler te passen. Thế Trung is nu in balbezit. Thế Trung passt de bal met de wreef. Ragusi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ragusi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Macieszczuk met een harde bal richting middenveld. Bilewicz kopt de bal weg. Ragusi is nu in balbezit. Marin bereikt de bal nog maar net als eerste. Marin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: migliana 62%, exilles 38%.
migliana - exilles 1:8