Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-06 19:18
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: REAL PIEVE 1893 Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 4335
REAL PIEVE 1893 Torrazzese
4132 Tactiek 523 mod-r
47% Balbezit 53%
61% Spel op eigen helft 39%
5 Doelpogingen 19
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
44.1 gemiddelde waardering 44.6
good Schieten very good
good Passen good
good Verdedigen adequate


13e minuut.
Campodónico geeft de bal voor. Ntikoudis is nu in balbezit. Ntikoudis speelt de bal door. Erdas is nu in balbezit. Erdas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL PIEVE 1893 - Torrazzese 1:0

19e minuut.
Vosmaer geeft een hoge lob. Solares probeert de bal aan de voet te houden. Cardozo is nu in balbezit. Cardozo draait met de bal, schiet en ... Bruscoli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
REAL PIEVE 1893 - Torrazzese 1:1

22e minuut.
Schifani bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanhiniemi met een sublieme pass. Klungelig pakt De Rop de bal. Cardozo rent richting de bal. Cardozo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Schifani met een sublieme pass. Hanhiniemi is nu in balbezit. Hanhiniemi geeft de bal voor. Cardozo springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL PIEVE 1893 - Torrazzese 1:2

27e minuut.
Schifani met een sublieme pass. Klungelig pakt Furiosi de bal. McGinnity bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardozo verovert de bal door een tackle van achteren. Cardozo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
REAL PIEVE 1893 - Torrazzese 1:3

32e minuut.
Anzolini onderschept slim de pass. Anzolini passt de bal zonder na te denken. Truie is nu in balbezit. Cardozo rent richting de bal. Cardozo schiet op doel. Bruscoli bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL PIEVE 1893 - Torrazzese 1:4

37e minuut.
Cardozo met een sublieme pass. Truie rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Furiosi. Furiosi krijgt een gele kaart. Truie is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Hanhiniemi neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Inworp. Vosmaer met een snelle inworp. Kacprzyk speelt de bal door. Cardozo is nu in balbezit. Cardozo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: REAL PIEVE 1893 58%, Torrazzese 42%.
REAL PIEVE 1893 - Torrazzese 1:4

50e minuut.
Zelicovich geeft een hoge lob. Erdas probeert de bal aan de voet te houden. Khinchaguishvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Khinchaguishvili schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL PIEVE 1893 - Torrazzese 2:4

54e minuut.
Hanhiniemi is nu in balbezit. Hanhiniemi geeft een hoge lob. Zelicovich verovert de bal door een tackle van achteren. Truie geeft een lange en hoge pass. Cardozo maakt een snoekduik en kopt de bal. Bruscoli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Campodónico kopt de bal weg. Schifani bereikt de bal nog maar net als eerste. Raizel rent richting de bal. Schifani onderschept slim de pass. Schifani geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Hanhiniemi geeft een lange en hoge pass. De Rop kopt de bal weg. Daar is Zelicovich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Solares is nu in balbezit. Solares schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

69e minuut.
Furiosi probeert de bal met de borst te controleren. Truie is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Furiosi. Furiosi krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

70e minuut.
Schifani is nu in balbezit. Schifani probeert naar een medespeler te passen. Hanhiniemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanhiniemi geeft een hoge lob. Cardozo krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Bruscoli trapt de bal weg van het doel. Vosmaer kopt de bal weg. Cardozo bereikt de bal nog maar net als eerste. Truie bereikt de bal nog maar net als eerste. Truie schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL PIEVE 1893 - Torrazzese 2:5

75e minuut.
Daar is Cardozo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cardozo passt de bal zonder na te denken. Truie rent richting de bal. Truie haalt uit met een fantastische trap. Bruscoli maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL PIEVE 1893 - Torrazzese 2:6

76e minuut.
McGinnity geeft een hoge lob. Erdas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kacprzyk maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Kacprzyk moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Kacprzyk schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Erdas raakt geblesseerd tijdens het duel. Campodónico wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL PIEVE 1893 - Torrazzese 3:6

78e minuut.
Raizel raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Fetraś komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Zelicovich rent richting de bal. Zelicovich met een sublieme pass. Ntikoudis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ntikoudis geeft een hoge lob. Khinchaguishvili krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: REAL PIEVE 1893 65%, Torrazzese 35%.
REAL PIEVE 1893 - Torrazzese 3:6