Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-06 18:27
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: WC MUFAFA Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 4139
WC MUFAFA Semper Fidelis
takka Tactiek 343
50% Balbezit 50%
77% Spel op eigen helft 23%
3 Doelpogingen 29
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.5 gemiddelde waardering 58.4
solid Schieten excellent
very good Passen very good
adequate Verdedigen very good


20e minuut.
Parol speelt de bal door. Kulawik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulawik passt de bal zonder na te denken. Jop bereikt de bal nog maar net als eerste. Jop haalt uit met een fantastische trap. Weisner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WC MUFAFA - Semper Fidelis 0:1

24e minuut.
Tota rent richting de bal. Jop is nu in balbezit. Tota is nu in balbezit. Jop rent richting de bal. Jop schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Manusovich is nu in balbezit. Kulawik onderschept slim de pass. Kulawik passt de bal zonder na te denken. Jop bereikt de bal nog maar net als eerste. Jop haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WC MUFAFA - Semper Fidelis 0:2

28e minuut.
Zygmuntowicz geeft een hoge lob. Graczyk met een sublieme pass. Ertelemez speelt de bal door. Kulawik is nu in balbezit. Kulawik schiet op doel. Weisner bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

30e minuut.
Hudlánek passt de bal met de wreef. Kulawik rent richting de bal. Kulawik geeft de bal voor. Daar is Jop, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jop draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
WC MUFAFA - Semper Fidelis 0:3

33e minuut.
Kulawik onderschept slim de pass. Kulawik met een sublieme pass. Daar is Tota, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tota draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Ertelemez de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Hudlánek zal de hoekschop nemen. Jop controleert de bal met de borst. de Brauwer bereikt de bal nog maar net als eerste. Jop onderschept slim de pass. Jop draait met de bal, schiet en ... Weisner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Huszcza rent richting de bal. Klungelig pakt Manusovich de bal. Manusovich passt de bal met de wreef. Páramos bereikt de bal nog maar net als eerste. Páramos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WC MUFAFA - Semper Fidelis 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WC MUFAFA 73%, Semper Fidelis 27%.
WC MUFAFA - Semper Fidelis 1:3

53e minuut.
Trinca rent richting de bal. Trinca geeft een lange en hoge pass. Marinov kopt de bal weg. Tota bereikt de bal nog maar net als eerste. Tota haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Kulawik passt de bal in één keer door. Jop is nu in balbezit. Jop schiet op doel. de Brauwer probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
WC MUFAFA - Semper Fidelis 1:4

58e minuut.
Inworp. Antičev komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Vitomir onderschept slim de pass. Vitomir speelt de bal door. Tota rent richting de bal. Tota schiet op doel. de Brauwer probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. De Boeck komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Perliński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tota bereikt de bal nog maar net als eerste. Birlea tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Birlea krijgt een gele kaart.

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ibbers komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Parol is nu in balbezit. Parol geeft een lange en hoge pass. De Boeck kopt de bal weg. Tota bereikt de bal nog maar net als eerste. Tota schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Ibbers passt de bal zonder na te denken. Kulawik bereikt de bal nog maar net als eerste. Birlea schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Birlea krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Kulawik is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Perliński zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De Boeck bereikt de bal nog maar net als eerste. De Boeck schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
WC MUFAFA - Semper Fidelis 1:5

79e minuut.
Graczyk rent richting de bal. Graczyk geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ibbers zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kulawik geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Páramos heeft problemen om de bal te vangen. Antičev rent richting de bal. Antičev passt de bal in één keer door. Kulawik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulawik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Zygmuntowicz kopt de bal weg. Tota rent richting de bal. Tota passt de bal met de wreef. Kulawik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulawik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WC MUFAFA - Semper Fidelis 1:6

89e minuut.
Marinov geeft een lange en hoge pass. Ianez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ianez geeft een hoge lob. Perliński is nu in balbezit. Perliński geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De Boeck rent richting de bal. De Boeck haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WC MUFAFA - Semper Fidelis 1:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WC MUFAFA 81%, Semper Fidelis 19%.
WC MUFAFA - Semper Fidelis 1:7