Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-06 19:35
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: LuxMachina Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 5467
LuxMachina TNT Dragon Tornado Club
Obrona Bok Tactiek BEZPIEKA
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
16 Doelpogingen 20
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.7 gemiddelde waardering 44.3
weak Schieten average
adequate Passen adequate
average Verdedigen average


5e minuut.
Graf speelt de bal door. Falsetti kopt de bal weg. Restilla rent richting de bal. Klungelig pakt Restilla de bal. Restilla schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Pomian heeft problemen om de bal te vangen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Montero met een snelle inworp. Özaltay is nu in balbezit. Özaltay schiet op doel. Graf probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Prok passt de bal in één keer door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Restilla zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hariga rent richting de bal. Hariga draait met de bal, schiet en ... Graf probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hariga is nu in balbezit. Hariga draait met de bal, schiet en ... Graf bokst de bal weg. Hariga is nu in balbezit. Hariga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LuxMachina - TNT Dragon Tornado Club 1:0

23e minuut.
Özaltay kopt de bal weg. Yusifli speelt de bal door. Özaltay is nu in balbezit. Özaltay schiet op doel. Graf werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Kucsera bereikt de bal nog maar net als eerste. Özaltay rent richting de bal. Kucsera onderschept slim de pass. Kucsera schiet op doel. Ulanowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Rześny rent richting de bal. Marszałek rent richting de bal. Marszałek geeft een hoge lob. Kucsera rent richting de bal. Kucsera draait met de bal, schiet en ... Ulanowski bokst de bal weg. Kucsera is nu in balbezit. Kucsera schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LuxMachina - TNT Dragon Tornado Club 1:1

31e minuut.
Hariga probeert naar een medespeler te passen. Özaltay bereikt de bal nog maar net als eerste. Özaltay draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Özaltay onderschept slim de pass. Özaltay met een sublieme pass. Yusifli rent richting de bal. Özaltay rent richting de bal. Özaltay haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Kucsera probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Hariga met een snelle inworp. Montero bereikt de bal nog maar net als eerste. Montero draait met de bal, schiet en ... Ulanowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Montero rent richting de bal. Ulanowski probeert naar een medespeler te passen. Kulawik is nu in balbezit. Kulawik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LuxMachina - TNT Dragon Tornado Club 2:1

45e minuut.
Ferling komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LuxMachina 49%, TNT Dragon Tornado Club 51%.
LuxMachina - TNT Dragon Tornado Club 2:1

49e minuut.
Hariga rent richting de bal. Ferling bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferling geeft een hoge lob. Klungelig pakt Restilla de bal. Restilla draait met de bal, schiet en ... Ulanowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Restilla rent richting de bal. Restilla haalt uit met een fantastische trap. Ulanowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Ulanowski probeert naar een medespeler te passen. Hariga heeft problemen om de bal te vangen. Restilla is nu in balbezit. Restilla heeft problemen om de bal te vangen. Restilla draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Restilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Restilla draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ulanowski met een harde bal richting middenveld. Daar is Hariga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Restilla verovert de bal door een tackle van achteren. Restilla schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Montero bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Hariga met de inworp. Restilla rent richting de bal. Restilla draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Restilla rent richting de bal. Restilla probeert naar een medespeler te passen. Dylewski rent richting de bal. Dylewski schiet op doel. Ulanowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LuxMachina - TNT Dragon Tornado Club 2:2

61e minuut.
Hariga probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kulawik de bal. Kulawik haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Kulawik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ferling verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kulawik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulawik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Florencia geeft de bal voor. Inworp. Marszałek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hariga bereikt de bal nog maar net als eerste. Hariga draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Klungelig pakt Skosogorienko de bal. Inworp. Marszałek met een snelle inworp. Özaltay rent richting de bal. Özaltay haalt uit met een fantastische trap. Ferling bokst de bal weg. Özaltay rent richting de bal. Özaltay draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LuxMachina - TNT Dragon Tornado Club 3:2

73e minuut.
Özaltay kopt de bal weg. Hariga heeft problemen om de bal te vangen. Yusifli is nu in balbezit. Yusifli schiet op doel. Ferling maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Restilla probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yusifli met een snelle inworp. Restilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Restilla schiet op doel. Ulanowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LuxMachina 53%, TNT Dragon Tornado Club 47%.
LuxMachina - TNT Dragon Tornado Club 3:2