Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-06 19:24
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: Stade de Bellocq
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 4334
Salies-de-Béarn FC FC Jujucam
4231A Tactiek libmdf
43% Balbezit 57%
55% Spel op eigen helft 45%
1 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
32.4 gemiddelde waardering 47
average Schieten solid
average Passen solid
weak Verdedigen adequate


2e minuut.
Girard verovert de bal door een tackle van achteren. Aduriz verovert de bal door een tackle van achteren. Aduriz passt de bal in één keer door. Yedier is nu in balbezit. Yedier haalt uit met een fantastische trap. Briand kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
Hanot is nu in balbezit. Hanot speelt de bal door. Girardin is nu in balbezit. Girardin haalt uit met een fantastische trap. Reçber maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Salies-de-Béarn FC - FC Jujucam 1:0

23e minuut.
Yenice geeft de bal voor. Sanzogni is nu in balbezit. Sanzogni passt de bal zonder na te denken. Yedier rent richting de bal. Yedier schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Aduriz heeft problemen om de bal te vangen. Aduriz speelt de bal door. Kurman bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurman haalt uit met een fantastische trap. Briand werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Salies-de-Béarn FC 51%, FC Jujucam 49%.
Salies-de-Béarn FC - FC Jujucam 1:0

50e minuut.
Niski met een sublieme pass. Yenice bereikt de bal nog maar net als eerste. Girard bereikt de bal nog maar net als eerste. Yedier verovert de bal door een tackle van achteren. Yedier draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Cottenet probeert de bal aan de voet te houden. Aduriz rent richting de bal. Aduriz passt de bal zonder na te denken. Kurman is nu in balbezit. Kurman haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Yenice met een sublieme pass. Yedier rent richting de bal. Yedier passt de bal zonder na te denken. Kurman is nu in balbezit. Kurman draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
Niski probeert naar een medespeler te passen. Yenice bereikt de bal nog maar net als eerste. Yenice passt de bal in één keer door. Yedier rent richting de bal. Yedier passt de bal in één keer door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Gaudin bereikt de bal nog maar net als eerste. Yenice verovert de bal door een tackle van achteren. Yenice geeft een hoge lob. Yedier bereikt de bal nog maar net als eerste. Yedier haalt uit met een fantastische trap. Briand probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Yenice bereikt de bal nog maar net als eerste. Yenice passt de bal in één keer door. Yedier rent richting de bal. Yedier haalt uit met een fantastische trap. Briand probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Salies-de-Béarn FC - FC Jujucam 1:1

70e minuut.
Paul geeft de bal voor. Yenice probeert naar een medespeler te passen. Yedier is nu in balbezit. Yedier schiet op doel. Briand werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Sanzogni bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanzogni geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Yedier de bal onder controle te krijgen. Yedier draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Salies-de-Béarn FC - FC Jujucam 1:2

86e minuut.
Sanzogni passt de bal zonder na te denken. Girard rent richting de bal. Girard geeft de bal voor. Yedier is nu in balbezit. Yedier schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sanzogni zal de hoekschop nemen. Kurman kopt de bal weg. Hanot heeft problemen om de bal te vangen. Yedier is nu in balbezit. Yedier draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Salies-de-Béarn FC - FC Jujucam 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Salies-de-Béarn FC 60%, FC Jujucam 40%.
Salies-de-Béarn FC - FC Jujucam 1:3