Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-06 19:22
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Otto Rehhagel Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3524
FC Franconia Athen FC KoKa Wo29
TW 442fjt2 Tactiek 4-d12-w21
59% Balbezit 41%
25% Spel op eigen helft 75%
28 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
46 gemiddelde waardering 31.9
very good Schieten adequate
solid Passen weak
very good Verdedigen weak


2e minuut.
Inworp. Jochem met de inworp. Wędrowycz geeft de bal voor. Träger is nu in balbezit. Träger schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Rozhkov rent richting de bal. Wędrowycz onderschept slim de pass. Wędrowycz passt de bal in één keer door. Träger is nu in balbezit. Träger draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Matzen speelt de bal door. Wędrowycz rent richting de bal. Wędrowycz geeft een lange en hoge pass. Träger bereikt de bal nog maar net als eerste. Träger draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Daar is Wędrowycz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wędrowycz geeft de bal voor. Träger is nu in balbezit. Träger draait met de bal, schiet en ... Butlewski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Furmanek met een sublieme pass. Daar is Wędrowycz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wędrowycz met een sublieme pass. Jochem rent richting de bal. Jochem schiet op doel. Butlewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Klungelig pakt Jochem de bal. Jochem geeft de bal voor. Träger is nu in balbezit. Träger draait met de bal, schiet en ... Butlewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

31e minuut.
Jochem onderschept slim de pass. Jochem probeert naar een medespeler te passen. Träger bereikt de bal nog maar net als eerste. Träger schiet op doel. Butlewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Franconia Athen - FC KoKa Wo29 1:0

33e minuut.
Rosada rent richting de bal. Caballero verovert de bal door een tackle van achteren. Caballero geeft de bal voor. Träger is nu in balbezit. Träger schiet op doel. Butlewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Träger is nu in balbezit. Träger schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Franconia Athen - FC KoKa Wo29 2:0

34e minuut.
Träger probeert naar een medespeler te passen. Jochem is nu in balbezit. Jochem passt de bal zonder na te denken. Träger rent richting de bal. Träger draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Prudlik is nu in balbezit. Prudlik geeft een lange en hoge pass. Jochem rent richting de bal. Jochem geeft een hoge lob. Träger krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Franconia Athen - FC KoKa Wo29 3:0

39e minuut.
Menu bereikt de bal nog maar net als eerste. Menu geeft de bal voor. Inworp. Jochem met een snelle inworp. Wędrowycz geeft een hoge lob. Butlewski bokst de bal weg. Träger is nu in balbezit. Träger draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Franconia Athen - FC KoKa Wo29 4:0

45e minuut.
South bereikt de bal nog maar net als eerste. Caballero onderschept slim de pass. Caballero geeft de bal voor. Träger bereikt de bal nog maar net als eerste. Träger haalt uit met een fantastische trap. Butlewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Franconia Athen 30%, FC KoKa Wo29 70%.
FC Franconia Athen - FC KoKa Wo29 4:0

47e minuut.
Prudlik is nu in balbezit. Wędrowycz is nu in balbezit. Wędrowycz passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Träger de bal. Träger haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Franconia Athen - FC KoKa Wo29 5:0

50e minuut.
Rosada passt de bal in één keer door. Zwartkruis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Deioannon rent richting de bal. Jochem onderschept slim de pass. Jochem schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Rozhkov is nu in balbezit. Träger verovert de bal door een tackle van achteren. Träger passt de bal in één keer door. Wędrowycz rent richting de bal. Wędrowycz geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Jochem bereikt de bal nog maar net als eerste. Jochem geeft een hoge lob. Träger is nu in balbezit. Träger draait met de bal, schiet en ... Butlewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Franconia Athen - FC KoKa Wo29 6:0

64e minuut.
Wędrowycz speelt de bal door. Jochem geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Telge de bal. Träger bereikt de bal nog maar net als eerste. Träger draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Franconia Athen - FC KoKa Wo29 7:0

75e minuut.
Jochem rent richting de bal. Jochem passt de bal in één keer door. Telge bereikt de bal nog maar net als eerste. Träger verovert de bal door een tackle van achteren. Träger schiet op doel. Butlewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Träger rent richting de bal. Menu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Träger is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jochem zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Träger maakt een snoekduik en kopt de bal. Butlewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Wędrowycz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wędrowycz geeft een lange en hoge pass. Träger bereikt de bal nog maar net als eerste. Träger schiet op doel. Deioannon probeert de bal aan de voet te houden. Butlewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Franconia Athen - FC KoKa Wo29 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Franconia Athen 21%, FC KoKa Wo29 79%.
FC Franconia Athen - FC KoKa Wo29 8:0