Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-06 19:35
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: Wikingowie Południa Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 2299
Wikingowie Południa Legion KOLNO
541 Tactiek sssss
41% Balbezit 59%
78% Spel op eigen helft 22%
1 Doelpogingen 44
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
27.5 gemiddelde waardering 47.3
poor Schieten formidable
adequate Passen solid
weak Verdedigen solid


1e minuut.
Koenig met een snelle inworp. Juszkiewicz rent richting de bal. Juszkiewicz geeft een hoge lob. Janczewski rent richting de bal. Janczewski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Längst speelt de bal door. Bělský bereikt de bal nog maar net als eerste. Bělský geeft de bal voor. Pauri rent richting de bal. Pauri haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Muñoz heeft problemen om de bal te vangen. Längst bereikt de bal nog maar net als eerste. Längst passt de bal in één keer door. Janczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Janczewski schiet op doel. Mosiej verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Längst onderschept slim de pass. Längst probeert naar een medespeler te passen. Janczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Janczewski schiet op doel. Mosiej werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wikingowie Południa - Legion KOLNO 0:1

13e minuut.
Bělský met een sublieme pass. Janczewski is nu in balbezit. Janczewski probeert naar een medespeler te passen. Pauri is nu in balbezit. Pauri schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Juszkiewicz is nu in balbezit. Juszkiewicz schiet op doel. De bal raakt de paal.

17e minuut.
Smołkowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Längst onderschept slim de pass. Längst passt de bal met de wreef. Janczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Janczewski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Janczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Janczewski schiet op doel. Mosiej probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Juszkiewicz is nu in balbezit. Juszkiewicz passt de bal met de wreef. Pauri is nu in balbezit. Pauri schiet op doel. Mosiej maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Längst met een sublieme pass. Esparza rent richting de bal. Esparza passt de bal zonder na te denken. Juszkiewicz rent richting de bal. Juszkiewicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Janczewski passt de bal in één keer door. Juszkiewicz is nu in balbezit. Juszkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Pauri probeert de bal met de borst te controleren. Pauri draait met de bal, schiet en ... Mosiej bokst de bal weg.

28e minuut.
Bogdanović is nu in balbezit. Bogdanović geeft een lange en hoge pass. Längst kopt de bal weg. Pauri bereikt de bal nog maar net als eerste. Pauri schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Koenig speelt de bal door. Juszkiewicz rent richting de bal. Juszkiewicz speelt de bal door. Pauri is nu in balbezit. Pauri haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Widacha is nu in balbezit. Bělský verovert de bal door een tackle van achteren. Bělský passt de bal met de wreef. Janczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Janczewski geeft een lange en hoge pass. Mosiej kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pauri springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wikingowie Południa - Legion KOLNO 0:2

35e minuut.
Mandula met een sublieme pass. Daar is Smołkowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pauri rent richting de bal. Pauri draait met de bal, schiet en ... Mosiej werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wikingowie Południa - Legion KOLNO 0:3

38e minuut.
Bělský met de inworp. Esparza geeft een lange en hoge pass. Pauri springt en kopt de bal. Daar is Agrelos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Janczewski springt en kopt de bal. Mosiej bokst de bal weg. Pauri rent richting de bal. Pauri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wikingowie Południa - Legion KOLNO 0:4

39e minuut.
Widacha heeft problemen om de bal te vangen. Janczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Esparza is nu in balbezit. Janczewski rent richting de bal. Janczewski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Muñoz is nu in balbezit. Längst onderschept slim de pass. Längst passt de bal zonder na te denken. Pauri heeft problemen om de bal te vangen. Pauri schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wikingowie Południa 71%, Legion KOLNO 29%.
Wikingowie Południa - Legion KOLNO 0:4

48e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lyritzis komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Mandula geeft een lange en hoge pass. Längst is nu in balbezit. Längst passt de bal met de wreef. Pauri is nu in balbezit. Pauri schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Koenig bereikt de bal nog maar net als eerste. Koenig speelt de bal door. Juszkiewicz rent richting de bal. Juszkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kemercioğlu komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Bogdanović geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Esparza met een snelle inworp. Janczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Janczewski geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Juszkiewicz rent richting de bal. Smołkowicz begaat een overtreding. Juszkiewicz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Esparza met een snel genomen vrije trap. Janczewski rent richting de bal. Pauri is nu in balbezit. Pauri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wikingowie Południa - Legion KOLNO 0:5

63e minuut.
Agrelos bereikt de bal nog maar net als eerste. Pauri verovert de bal door een tackle van achteren. Pauri heeft problemen om de bal te vangen. Pauri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wikingowie Południa - Legion KOLNO 0:6

65e minuut.
Kemercioğlu is nu in balbezit. Janczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Janczewski passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Pauri de bal. Pauri haalt uit met een fantastische trap. Mosiej verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wikingowie Południa - Legion KOLNO 0:7

67e minuut.
Mandula is nu in balbezit. Juszkiewicz onderschept slim de pass. Juszkiewicz met een sublieme pass. Pauri rent richting de bal. Pauri schiet op doel. Mosiej bokst de bal weg.

71e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Śliwa komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Danielczyk heeft problemen om de bal te vangen. Kemercioğlu is nu in balbezit. Kemercioğlu passt de bal met de wreef. Daar is Pauri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pauri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wikingowie Południa - Legion KOLNO 0:8

72e minuut.
Pauri rent richting de bal. Agrelos legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pauri raakt geblesseerd tijdens het duel. Agrelos heeft problemen om de bal te vangen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Pauri neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Wikingowie Południa - Legion KOLNO 0:9

74e minuut.
Gvero passt de bal in één keer door. Agrelos rent richting de bal. Agrelos speelt de bal door. Pauri heeft problemen om de bal te vangen. Pauri schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Juszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Juszkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Mosiej werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wikingowie Południa - Legion KOLNO 0:10

77e minuut.
Janczewski geeft een hoge lob. Daar is Juszkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pauri rent richting de bal. Pauri draait met de bal, schiet en ... Mosiej werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Wikingowie Południa - Legion KOLNO 0:11

80e minuut.
Bogdanović geeft de bal voor. Merisio rent richting de bal. Merisio geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Pauri de bal. Pauri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wikingowie Południa - Legion KOLNO 0:12

82e minuut.
Isoba passt de bal zonder na te denken. Smołkowicz rent richting de bal. Pauri onderschept slim de pass. Juszkiewicz is nu in balbezit. Juszkiewicz draait met de bal, schiet en ... Mosiej bokst de bal weg. Janczewski is nu in balbezit. Janczewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wikingowie Południa - Legion KOLNO 0:13

85e minuut.
Klungelig pakt Bělský de bal. Widacha rent richting de bal. Bělský tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Widacha is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Muñoz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Juszkiewicz geeft een hoge lob. Agrelos rent richting de bal. Pauri onderschept slim de pass. Pauri schiet op doel. Mosiej maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wikingowie Południa - Legion KOLNO 0:14

88e minuut.
Agrelos geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Śliwa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Juszkiewicz is nu in balbezit. Juszkiewicz geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Śliwa rent richting de bal. Juszkiewicz geeft een hoge lob. Klungelig pakt Bogdanović de bal. Janczewski rent richting de bal. Janczewski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Wikingowie Południa - Legion KOLNO 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wikingowie Południa 84%, Legion KOLNO 16%.
Wikingowie Południa - Legion KOLNO 0:15