Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-06 19:25
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Furolo FC Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 664
Furolos FC Ángela FC
523 Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
43% Spel op eigen helft 57%
12 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32 gemiddelde waardering 25.3
weak Schieten weak
average Passen poor
good Verdedigen poor


3e minuut.
Pérez Taboada rent richting de bal. Lobillo onderschept slim de pass. Lobillo passt de bal met de wreef. Perez Sáenz bereikt de bal nog maar net als eerste. Perez Sáenz draait met de bal, schiet en ... Gavito verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

4e minuut.
Merla geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Morón Vizcaíno met de inworp. Isach rent richting de bal. Isach geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Merla bereikt de bal nog maar net als eerste. Millán verovert de bal door een tackle van achteren. Millán passt de bal in één keer door. Perez Sáenz rent richting de bal. Perez Sáenz schiet op doel. Gavito probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Messi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Zautua komt het veld opgelopen.

42e minuut.
Aguado bereikt de bal nog maar net als eerste. Millán verovert de bal door een tackle van achteren. Millán geeft de bal voor. Perez Sáenz is nu in balbezit. Perez Sáenz haalt uit met een fantastische trap. Gavito bokst de bal weg.

44e minuut.
Millán verovert de bal door een tackle van achteren. Millán passt de bal in één keer door. Perez Sáenz rent richting de bal. Perez Sáenz haalt uit met een fantastische trap. Gavito maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Furolos FC - Ángela FC 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Furolos FC 32%, Ángela FC 68%.
Furolos FC - Ángela FC 1:0

46e minuut.
Merla rent richting de bal. Perez Sáenz verovert de bal door een tackle van achteren. Barrena rent richting de bal. Perez Sáenz onderschept slim de pass. Perez Sáenz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pereñíguez Pérez geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Lobillo de bal. Perez Sáenz bereikt de bal nog maar net als eerste. Perez Sáenz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

72e minuut.
Charles is nu in balbezit. Sánchez Cipitria onderschept slim de pass. Sánchez Cipitria geeft een lange en hoge pass. Barrena bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrena geeft een hoge lob. García de León probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Furolos FC 55%, Ángela FC 45%.
Furolos FC - Ángela FC 1:0