Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-06 23:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: [M]ar del plata Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 6228
[M]ar del plata PEBROTS
442 Tactiek 4-3-1-2
45% Balbezit 55%
78% Spel op eigen helft 22%
2 Doelpogingen 35
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.2 gemiddelde waardering 58.2
average Schieten formidable
good Passen very good
adequate Verdedigen solid


1e minuut.
Kisieliński met een sublieme pass. Csokonay bereikt de bal nog maar net als eerste. Casamitjana is nu in balbezit. Casamitjana geeft een lange en hoge pass. Acosta maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Fans met een snelle inworp. Sansa rent richting de bal. Sansa met een sublieme pass. Acosta rent richting de bal. Acosta haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Sanui met een sublieme pass. Acosta is nu in balbezit. Acosta passt de bal zonder na te denken. Casamitjana rent richting de bal. Casamitjana schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Frusina trapt de bal weg van het doel. Rúbio kopt de bal weg. Acosta rent richting de bal. Acosta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
[M]ar del plata - PEBROTS 0:1

13e minuut.
Sanui probeert de bal met de borst te controleren. Sanui passt de bal met de wreef. Acosta is nu in balbezit. Acosta draait met de bal, schiet en ... Frusina werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Acosta geeft een lange en hoge pass. Soydinç kopt de bal weg. Sansa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Casamitjana rent richting de bal. Casamitjana schiet op doel. Frusina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Casamitjana speelt de bal door. Sanui rent richting de bal. Sanui passt de bal met de wreef. Acosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Acosta draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Sansa met een sublieme pass. Sanui is nu in balbezit. Acosta rent richting de bal. Acosta haalt uit met een fantastische trap. Frusina maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
[M]ar del plata - PEBROTS 0:2

32e minuut.
Polanco geeft een hoge lob. Acosta probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pean geeft een lange en hoge pass. Acosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Acosta draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Casamitjana bereikt de bal nog maar net als eerste. Soydinç bereikt de bal nog maar net als eerste. Casamitjana onderschept slim de pass. Casamitjana schiet op doel. Frusina probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
[M]ar del plata - PEBROTS 0:3

45e minuut.
Casamitjana verovert de bal door een tackle van achteren. Acosta is nu in balbezit. Acosta heeft problemen om de bal te vangen. Acosta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
[M]ar del plata - PEBROTS 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: [M]ar del plata 78%, PEBROTS 22%.
[M]ar del plata - PEBROTS 0:4

50e minuut.
Siladi rent richting de bal. Siladi geeft een lange en hoge pass. Daar is Ugalde, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mertol bereikt de bal nog maar net als eerste. Mertol draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Klungelig pakt Sanui de bal. Sanui passt de bal met de wreef. Acosta is nu in balbezit. Acosta draait met de bal, schiet en ... Polanco probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Frusina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
[M]ar del plata - PEBROTS 0:5

56e minuut.
Soydinç kopt de bal weg. Klungelig pakt Sansa de bal. Sansa probeert naar een medespeler te passen. Casamitjana bereikt de bal nog maar net als eerste. Casamitjana haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Sansa probeert naar een medespeler te passen. Daar is Casamitjana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sansa probeert naar een medespeler te passen. Casamitjana bereikt de bal nog maar net als eerste. Casamitjana geeft de bal voor. Frusina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Sansa geeft de bal voor. Casamitjana krijgt zijn hoofd ertegen. Frusina probeert naar een medespeler te passen. Fans geeft een hoge lob. Casamitjana springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.

71e minuut.
Pean is nu in balbezit. Pean geeft een lange en hoge pass. Acosta kopt de bal weg. Casamitjana rent richting de bal. Casamitjana schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
[M]ar del plata - PEBROTS 0:6

75e minuut.
Sanui rent richting de bal. Sanui passt de bal zonder na te denken. Casamitjana is nu in balbezit. Casamitjana haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Sansa passt de bal met de wreef. Csokonay bereikt de bal nog maar net als eerste. Casamitjana verovert de bal door een tackle van achteren. Casamitjana draait met de bal, schiet en ... Polanco probeert de bal aan de voet te houden. Frusina bokst de bal weg. Acosta is nu in balbezit. Acosta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
[M]ar del plata - PEBROTS 0:7

78e minuut.
Sansa bereikt de bal nog maar net als eerste. Csokonay geeft de bal voor. Kisieliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kisieliński schiet op doel. Sererols werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Sanui heeft problemen om de bal te vangen. Sanui met een sublieme pass. Rúbio geeft een hoge lob. Acosta heeft problemen om de bal te vangen. Acosta draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Sansa probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Soydinç de bal onder controle te krijgen. Acosta is nu in balbezit. Acosta schiet op doel. Frusina probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
[M]ar del plata - PEBROTS 0:8

84e minuut.
Soydinç passt de bal in één keer door. Fans bereikt de bal nog maar net als eerste. Fans met een sublieme pass. Acosta rent richting de bal. Acosta draait met de bal, schiet en ... Frusina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Seguí bereikt de bal nog maar net als eerste. Seguí geeft de bal voor. Polanco kan de bal niet met de borst controleren. Acosta is nu in balbezit. Acosta schiet op doel. Frusina bokst de bal weg.

90e minuut.
Ugalde bereikt de bal nog maar net als eerste. Ugalde probeert naar een medespeler te passen. Sanui met een sublieme pass. Acosta is nu in balbezit. Acosta haalt uit met een fantastische trap. Frusina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: [M]ar del plata 78%, PEBROTS 22%.
[M]ar del plata - PEBROTS 0:8