Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Magyarország U21 Slovensko U21
A_9 Tactiek def+
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
15 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 1
56.7 gemiddelde waardering 55.1
very good Schieten very good
very good Passen solid
solid Verdedigen solid


4e minuut.
Inworp. Hajtinger met een snelle inworp. Bartinský probeert naar een medespeler te passen. Jendrúch bereikt de bal nog maar net als eerste. Jendrúch haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Für, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Bodonyi passt de bal met de wreef. Petró rent richting de bal. Petró passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Hungler de bal. Hungler draait met de bal, schiet en ... Kontul verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bodonyi is nu in balbezit. Bodonyi draait met de bal, schiet en ... Kontul bokst de bal weg. Daar is Beblavý, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bodonyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodonyi schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Magyarország U21 - Slovensko U21 1:0

15e minuut.
Hungler passt de bal in één keer door. Bodonyi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hamborský rent richting de bal. Bodonyi onderschept slim de pass. Bodonyi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Hamborský is nu in balbezit. Bodonyi onderschept slim de pass. Bodonyi passt de bal met de wreef. Hungler bereikt de bal nog maar net als eerste. Hungler haalt uit met een fantastische trap. Kontul verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Magyarország U21 - Slovensko U21 2:0

22e minuut.
Bartinský probeert naar een medespeler te passen. Hominda bereikt de bal nog maar net als eerste. Udvardy legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Udvardy krijgt een gele kaart. Hominda is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Jendrúch neemt zijn aanloop. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Petró speelt de bal door. Szakács geeft een lange en hoge pass. Bodonyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodonyi haalt uit met een fantastische trap. Kontul werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Magyarország U21 - Slovensko U21 3:0

27e minuut.
Hominda bereikt de bal nog maar net als eerste. Hominda draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Urbaniczky de bal onder controle te krijgen. Hajtinger geeft een lange en hoge pass. Jendrúch springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Gulácsy geeft een lange en hoge pass. Szakács rent richting de bal. Hajtinger tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hajtinger krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Petró geeft de bal voor. Hungler bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabich legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hungler raakt geblesseerd tijdens het duel. Hungler kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Paal! Bodonyi rent richting de bal. Bodonyi schiet op doel. Kontul probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Magyarország U21 - Slovensko U21 4:0

38e minuut.
Dajk bereikt de bal nog maar net als eerste. Hungler rent richting de bal. Dajk maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Dajk moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Dajk schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Hungler raakt geblesseerd tijdens het duel. Petró zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bodonyi is nu in balbezit. Bodonyi haalt uit met een fantastische trap. Hamborský probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Gorbói met een snelle inworp. Klungelig pakt Petró de bal. Petró met een sublieme pass. Bodonyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodonyi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Petró draait met de bal, schiet en ... Hajtinger probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Szakács neemt de hoekschop. Klungelig pakt Beblavý de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Magyarország U21 - Slovensko U21 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magyarország U21 53%, Slovensko U21 47%.
Magyarország U21 - Slovensko U21 5:0

46e minuut.
Zubreczki komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Petró onderschept slim de pass. Petró speelt de bal door. Szakács bereikt de bal nog maar net als eerste. Szakács geeft een hoge lob. Zubreczki springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Urbaniczky passt de bal met de wreef. Szakács bereikt de bal nog maar net als eerste. Szakács passt de bal zonder na te denken. Hungler is nu in balbezit. Hungler draait met de bal, schiet en ... Kontul bokst de bal weg.

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zámečník komt het veld opgelopen. Bottan komt het veld opgelopen. Galko komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Zámečník met een sublieme pass. Galko rent richting de bal. Galko passt de bal zonder na te denken. Bottan rent richting de bal. Bottan haalt uit met een fantastische trap. Borbás probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bottan zal de hoekschop nemen. Daar is Urbaniczky, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galko rent richting de bal. Galko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Magyarország U21 - Slovensko U21 5:1

77e minuut.
Beblavý geeft de bal voor. Galko is nu in balbezit. Galko speelt de bal door. Zámečník bereikt de bal nog maar net als eerste. Zámečník schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magyarország U21 61%, Slovensko U21 39%.
Magyarország U21 - Slovensko U21 5:1