Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-06 19:19
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: San Gino
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 17797
Scarpones FC The Swamp Monsters
elbassoV+ Tactiek 433Grrrrr
62% Balbezit 38%
29% Spel op eigen helft 71%
17 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
6 Buitenspel 0
59.5 gemiddelde waardering 41
excellent Schieten good
excellent Passen adequate
very good Verdedigen good


5e minuut.
Stermann heeft problemen om de bal te vangen. Vassell is nu in balbezit. Stermann tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stermann krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Calaciura probeert de bal aan de voet te houden. Mingardo rent richting de bal. Mingardo geeft de bal voor. Stermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Stermann draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Massey rent richting de bal. Feula verovert de bal door een tackle van achteren. Feula speelt de bal door. Stermann rent richting de bal. Stermann geeft de bal voor. Doughty kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Scarpones FC 31%, The Swamp Monsters 69%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Scarpones FC - The Swamp Monsters 0:0

46e minuut.
Ćustović komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Stermann passt de bal in één keer door. Fedosov bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Croitoru ... Strafschop! Fedosov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fedosov legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Doughty kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Fedosov bereikt de bal nog maar net als eerste. Fedosov schiet op doel. Doughty maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Scarpones FC - The Swamp Monsters 1:0

71e minuut.
Knight geeft een hoge lob. Stermann rent richting de bal. Vassell schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Vassell moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Vassell schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

71e minuut.
Stermann raakt geblesseerd tijdens het duel. Sideridis zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Croitoru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fedosov is nu in balbezit. Fedosov schiet op doel. Doughty maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Scarpones FC - The Swamp Monsters 2:0

74e minuut.
Sideridis is nu in balbezit. Sideridis passt de bal in één keer door. Stermann is nu in balbezit. Stermann schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Calaciura met een sublieme pass. Oválný is nu in balbezit. Oválný geeft een lange en hoge pass. Fedosov springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Scarpones FC - The Swamp Monsters 3:0

77e minuut.
Sideridis met de inworp. Stermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Stermann geeft een hoge lob. Oválný krijgt zijn hoofd ertegen. Doughty probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Scarpones FC - The Swamp Monsters 4:0

79e minuut.
Fedosov verovert de bal door een tackle van achteren. Fedosov probeert naar een medespeler te passen. Stermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Stermann geeft een lange en hoge pass. Fedosov maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Stermann geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Fedosov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fedosov haalt uit met een fantastische trap. Doughty probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Scarpones FC - The Swamp Monsters 5:0

86e minuut.
Doughty speelt de bal door. Mingardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mingardo passt de bal met de wreef. Calaciura geeft een lange en hoge pass. Fedosov springt en kopt de bal. Doughty probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stermann met een snelle inworp. Sideridis is nu in balbezit. Sideridis geeft een hoge lob. Oválný maakt een snoekduik en kopt de bal. Doughty kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Scarpones FC 27%, The Swamp Monsters 73%.
Scarpones FC - The Swamp Monsters 5:0