Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ARMATA AZZURRA AS Ravenna
Cavani_est_aggr2 Tactiek L.A Kings 2
55% Balbezit 45%
16% Spel op eigen helft 84%
53 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
70.3 gemiddelde waardering 40.8
incredible Schieten average
formidable Passen adequate
formidable Verdedigen poor


1e minuut.
Urbina bereikt de bal nog maar net als eerste. Manaós probeert naar een medespeler te passen. Cimarrusto probeert de bal met de borst te controleren. Urbina rent richting de bal. Urbina schiet op doel. Jachymczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

3e minuut.
Higl speelt de bal door. Buğday heeft problemen om de bal te vangen. Buğday geeft een lange en hoge pass. Fernández Veiras bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Veiras schiet op doel. Jachymczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Hoffmann is nu in balbezit. Hoffmann passt de bal met de wreef. de la Cruz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Urbina rent richting de bal. Urbina haalt uit met een fantastische trap. Paal!

6e minuut.
Urbina bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbina geeft een hoge lob. Klungelig pakt de la Cruz de bal. Fernández Veiras is nu in balbezit. Fernández Veiras draait met de bal, schiet en ... Jachymczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Urbina is nu in balbezit. Urbina haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ARMATA AZZURRA - AS Ravenna 1:0

7e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cunegato met de inworp. Bugalski is nu in balbezit. Bugalski geeft de bal voor. Fernández Veiras maakt een snoekduik en kopt de bal. Jachymczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Urbina bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbina schiet op doel. Jachymczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Liniers kopt de bal weg. Klungelig pakt Urbina de bal. Urbina schiet op doel. Jachymczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Fernández Veiras bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Veiras draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ARMATA AZZURRA - AS Ravenna 2:0

13e minuut.
Cunegato passt de bal zonder na te denken. Bugalski geeft de bal voor. Fernández Veiras bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Veiras draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ARMATA AZZURRA - AS Ravenna 3:0

14e minuut.
Składak rent richting de bal. Składak geeft een lange en hoge pass. Echeverría speelt de bal door. Fernández Veiras bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Veiras haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
ARMATA AZZURRA - AS Ravenna 4:0

18e minuut.
Echeverría bereikt de bal nog maar net als eerste. Echeverría passt de bal in één keer door. Bugalski is nu in balbezit. Bugalski geeft een lange en hoge pass. Fernández Veiras springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Manaós rent richting de bal. Echeverría is nu in balbezit. Echeverría met een sublieme pass. Urbina rent richting de bal. Urbina schiet op doel. Jachymczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Fernández Veiras bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Veiras draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ARMATA AZZURRA - AS Ravenna 5:0

25e minuut.
Składak bereikt de bal nog maar net als eerste. Cunegato onderschept slim de pass. Bugalski speelt de bal door. Fernández Veiras bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Veiras draait met de bal, schiet en ... Jachymczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Urbina bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbina haalt uit met een fantastische trap. Jachymczyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Daar is Składak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bugalski neemt de hoekschop. Urbina krijgt zijn hoofd ertegen. Jachymczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Manaós probeert de bal met de borst te controleren. Echeverría is nu in balbezit. Echeverría passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Urbina de bal. Urbina draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Manaós heeft problemen om de bal te vangen. Hoffmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoffmann geeft een lange en hoge pass. Fernández Veiras is nu in balbezit. Fernández Veiras schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Echeverría is nu in balbezit. Echeverría passt de bal in één keer door. Urbina is nu in balbezit. Urbina draait met de bal, schiet en ... Jachymczyk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ARMATA AZZURRA - AS Ravenna 6:0

35e minuut.
Bugalski geeft een lange en hoge pass. Urbina rent richting de bal. Fernández Veiras bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbina bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbina draait met de bal, schiet en ... Jachymczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
ARMATA AZZURRA - AS Ravenna 7:0

38e minuut.
Heiß is nu in balbezit. Heiß geeft een lange en hoge pass. Fernández Veiras is nu in balbezit. Fernández Veiras draait met de bal, schiet en ... Jachymczyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ARMATA AZZURRA - AS Ravenna 8:0

39e minuut.
Fernández Veiras onderschept slim de pass. Fernández Veiras passt de bal met de wreef. Bugalski is nu in balbezit. Bugalski geeft een hoge lob. Fernández Veiras krijgt zijn hoofd ertegen. Jachymczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Gierbulewicz kopt de bal weg. Czabaj rent richting de bal. Czabaj geeft een hoge lob. Urbina bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbina schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Echeverría neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Fernández Veiras springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Cunegato rent richting de bal. Cunegato geeft een lange en hoge pass. Urbina heeft problemen om de bal te vangen. Urbina draait met de bal, schiet en ... Fernández Veiras probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Doeltrap. Ferri komt het veld opgelopen. Fumagalli komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ARMATA AZZURRA 17%, AS Ravenna 83%.
ARMATA AZZURRA - AS Ravenna 8:0

48e minuut.
Bugalski is nu in balbezit. Bugalski geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Fumagalli de bal. Urbina bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbina schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Fumagalli kopt de bal weg. Cunegato geeft een hoge lob. Fernández Veiras rent richting de bal. Fernández Veiras haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ARMATA AZZURRA - AS Ravenna 9:0

58e minuut.
Cunegato is nu in balbezit. Cunegato passt de bal in één keer door. Bugalski is nu in balbezit. Bugalski geeft een lange en hoge pass. Fernández Veiras maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ARMATA AZZURRA - AS Ravenna 10:0

59e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Kadir stond buitenspel. Barcelos maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Urbina rent richting de bal. Urbina schiet op doel. Jachymczyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

61e minuut.
Echeverría rent richting de bal. Echeverría passt de bal in één keer door. Urbina is nu in balbezit. Urbina draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ARMATA AZZURRA - AS Ravenna 11:0

63e minuut.
Składak bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Veiras verovert de bal door een tackle van achteren. Fernández Veiras speelt de bal door. Urbina rent richting de bal. Urbina schiet op doel. Jachymczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
ARMATA AZZURRA - AS Ravenna 12:0

65e minuut.
Cunegato geeft een lange en hoge pass. Fernández Veiras probeert de bal met de borst te controleren. Fumagalli rent richting de bal. Fernández Veiras onderschept slim de pass. Fernández Veiras draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ARMATA AZZURRA - AS Ravenna 13:0

68e minuut.
Inworp. Bugalski met een snelle inworp. Cunegato geeft de bal voor. Urbina rent richting de bal. Urbina haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
ARMATA AZZURRA - AS Ravenna 14:0

72e minuut.
Składak geeft een lange en hoge pass. Echeverría bereikt de bal nog maar net als eerste. Echeverría geeft een hoge lob. Urbina rent richting de bal. Urbina draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Bugalski geeft een hoge lob. Bányai kopt de bal weg. Cunegato geeft een lange en hoge pass. Urbina bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbina haalt uit met een fantastische trap. Jachymczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Bugalski is nu in balbezit. Bugalski geeft een lange en hoge pass. Fernández Veiras is nu in balbezit. Fernández Veiras haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bugalski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cunegato bereikt de bal nog maar net als eerste. Cunegato geeft de bal voor. Fernández Veiras maakt een snoekduik en kopt de bal. Jachymczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Liniers de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Urbina is nu in balbezit. Urbina schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ARMATA AZZURRA - AS Ravenna 15:0

81e minuut.
Duy Thắng passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt de la Cruz de bal. Fernández Veiras is nu in balbezit. Fernández Veiras schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
Bugalski geeft een hoge lob. Bányai heeft problemen om de bal te vangen. Urbina bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbina draait met de bal, schiet en ... Jachymczyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ARMATA AZZURRA - AS Ravenna 16:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ARMATA AZZURRA 15%, AS Ravenna 85%.
ARMATA AZZURRA - AS Ravenna 16:0