Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-06 22:00
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Carrapatos F.C Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 2303
Carrapatos F.C SC Podre
cfc 3 Tactiek 523
52% Balbezit 48%
40% Spel op eigen helft 60%
11 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
45.9 gemiddelde waardering 40.9
zeer goed Schieten goed
goed Passen redelijk
solide Verdedigen solide


3e minuut.
Navarro is nu in balbezit. Navarro geeft een hoge lob. Faveri bereikt de bal nog maar net als eerste. Altobrandi verovert de bal door een tackle van achteren. Altobrandi haalt uit met een fantastische trap. Kretek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Accioly kopt de bal weg. Klungelig pakt Cunha de bal. Coenders rent richting de bal. Palarz verovert de bal door een tackle van achteren. Palarz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Sutryk passt de bal in één keer door. Faveri is nu in balbezit. Parnaíba onderschept slim de pass. Parnaíba schiet op doel. Kretek probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Carrapatos F.C - SC Podre 0:1

21e minuut.
Navarro rent richting de bal. Palarz onderschept slim de pass. Palarz geeft de bal voor. Accioly rent richting de bal. Accioly schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Carrapatos F.C - SC Podre 1:1

24e minuut.
Sutryk verovert de bal door een tackle van achteren. Sutryk probeert naar een medespeler te passen. Dodrescu rent richting de bal. Cabral onderschept slim de pass. Cabral haalt uit met een fantastische trap. Kretek bokst de bal weg.

26e minuut.
Sutryk bereikt de bal nog maar net als eerste. Sutryk probeert naar een medespeler te passen. Palarz rent richting de bal. Palarz schiet op doel. Santos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Carrapatos F.C - SC Podre 2:1

31e minuut.
Dodrescu geeft een lange en hoge pass. Kabát bereikt de bal nog maar net als eerste. Birten verovert de bal door een tackle van achteren. Parnaíba is nu in balbezit. Parnaíba geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Sutryk probeert naar een medespeler te passen. Kabát is nu in balbezit. Kabát geeft de bal voor. Daar is Palarz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Palarz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Carrapatos F.C 46%, SC Podre 54%.
Carrapatos F.C - SC Podre 2:1

63e minuut.
Sutryk onderschept slim de pass. Curty rent richting de bal. Curty passt de bal met de wreef. Faveri bereikt de bal nog maar net als eerste. Altobrandi onderschept slim de pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kretek speelt de bal door. Curty is nu in balbezit. Vill met een sublieme pass. Accioly is nu in balbezit. Accioly haalt uit met een fantastische trap. Santos bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Carrapatos F.C - SC Podre 3:1

71e minuut.
Curty onderschept slim de pass. Navarro onderschept slim de pass. Faveri rent richting de bal. Navarro verovert de bal door een tackle van achteren. Navarro geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Daar is Deodoro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Curty rent richting de bal. Curty speelt de bal door. Palarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Palarz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Carrapatos F.C - SC Podre 4:1

77e minuut.
Faveri passt de bal in één keer door. Kabát rent richting de bal. Kabát speelt de bal door. Palarz is nu in balbezit. Palarz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Carrapatos F.C - SC Podre 5:1

81e minuut.
Vill onderschept slim de pass. Vill passt de bal met de wreef. Palarz rent richting de bal. Palarz haalt uit met een fantastische trap. Santos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Carrapatos F.C - SC Podre 6:1

88e minuut.
Birten verovert de bal door een tackle van achteren. Birten geeft een lange en hoge pass. Altobrandi is nu in balbezit. Altobrandi draait met de bal, schiet en ... Kretek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Carrapatos F.C - SC Podre 6:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Carrapatos F.C 35%, SC Podre 65%.
Carrapatos F.C - SC Podre 6:2