Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-06 19:28
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Husker United Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3959
Husker United Tempelierenhof V.V.
AB vs Cambrant Tactiek We are ready. 2
55% Balbezit 45%
39% Spel op eigen helft 61%
17 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
50 gemiddelde waardering 40.6
good Schieten good
solid Passen good
good Verdedigen adequate


3e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Herczyk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Roxström bereikt de bal nog maar net als eerste. Roxström geeft de bal voor. Nesser krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Doeltrap. Van Hoof trapt de bal weg van het doel. Herpoel kopt de bal weg. Bulcke is nu in balbezit. Bulcke haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Herczyk met een sublieme pass. Roxström rent richting de bal. Roxström geeft de bal voor. Nesser is nu in balbezit. Nesser geeft een hoge lob. Van Hoof verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Carro rent richting de bal. Carro geeft een lange en hoge pass. Lagoudakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagoudakis draait met de bal, schiet en ... Van Hoof werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Husker United - Tempelierenhof V.V. 1:0

21e minuut.
Daar is Decraene, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Herczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Herczyk passt de bal met de wreef. Lagoudakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagoudakis draait met de bal, schiet en ... Van Hoof kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Van Hoof trapt de bal weg. Carro kopt de bal weg. Van Laere probeert naar een medespeler te passen. Bulcke rent richting de bal. Bulcke schiet op doel. Grolsch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Roxström is nu in balbezit. Roxström speelt de bal door. Nesser bereikt de bal nog maar net als eerste. Nesser haalt uit met een fantastische trap. Van Hoof probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Husker United - Tempelierenhof V.V. 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Husker United 41%, Tempelierenhof V.V. 59%.
Husker United - Tempelierenhof V.V. 2:0

48e minuut.
Herczyk kopt de bal weg. Lagoudakis rent richting de bal. Lagoudakis schiet op doel. Van Goethem probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Husker United - Tempelierenhof V.V. 3:0

50e minuut.
Le Bras speelt de bal door. Vieira rent richting de bal. Vieira geeft een hoge lob. Herczyk geeft de bal voor. Nesser springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lagoudakis rent richting de bal. Lagoudakis haalt uit met een fantastische trap. Van Hoof maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

51e minuut.
Goemaere is nu in balbezit. Goemaere geeft een lange en hoge pass. Ebetürk heeft problemen om de bal te vangen. Ebetürk probeert naar een medespeler te passen. Vieira geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Bulcke raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Wymeersch komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Buysse passt de bal zonder na te denken. Herpoel bereikt de bal nog maar net als eerste. Herpoel passt de bal in één keer door. Wymeersch bereikt de bal nog maar net als eerste. Wymeersch schiet op doel. Grolsch bokst de bal weg.

54e minuut.
Nesser rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Roxström geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Nesser krijgt zijn hoofd ertegen. Van Hoof probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Husker United - Tempelierenhof V.V. 4:0

55e minuut.
Daar is Durinck, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lagoudakis rent richting de bal. Lagoudakis passt de bal in één keer door. Herczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Herczyk schiet op doel. Van Hoof verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

59e minuut.
Herczyk speelt de bal door. Lagoudakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Goethem tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Van Goethem krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Herczyk kopt de bal weg. Roxström bereikt de bal nog maar net als eerste. Durinck tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Roxström raakt geblesseerd tijdens het duel. Vieira zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Husker United - Tempelierenhof V.V. 5:0

60e minuut.
Buysse met een sublieme pass. Decraene is nu in balbezit. Decraene passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Lagoudakis de bal. Lagoudakis schiet op doel. Van Hoof kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Carro passt de bal in één keer door. Van de Meulen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ebetürk rent richting de bal. Wymeersch verovert de bal door een tackle van achteren. Wymeersch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Husker United - Tempelierenhof V.V. 5:1

67e minuut.
Vieira passt de bal met de wreef. Herczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Herczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Herczyk geeft een hoge lob. Nesser maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Herczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Herczyk geeft de bal voor. Nesser kopt de bal weg. Klungelig pakt Lagoudakis de bal. Lagoudakis haalt uit met een fantastische trap. Van Hoof bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Vieira bereikt de bal nog maar net als eerste. Vieira probeert naar een medespeler te passen. Lagoudakis rent richting de bal. Lagoudakis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Husker United - Tempelierenhof V.V. 6:1

83e minuut.
Van Goethem geeft een lange en hoge pass. Buysse bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vieira. Vieira krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Husker United 36%, Tempelierenhof V.V. 64%.
Husker United - Tempelierenhof V.V. 6:1