Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-07 17:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Estadio Charrúa
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 11149
Uruguay U21 Colombia U21
UruguayWorldCup2 Tactiek T4132
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
11 Buitenspel 6
53.6 gemiddelde waardering 52.4
solide Schieten goed
solide Passen goed
zeer goed Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Puyol is nu in balbezit. Puyol geeft de bal voor. Urdinarán kopt de bal weg. Pontet rent richting de bal. Pontet haalt uit met een fantastische trap. Delgado verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

11e minuut.
Abdala geeft een lange en hoge pass. Ponce De León kopt de bal weg. Puyol rent richting de bal. Puyol geeft de bal voor. Pontet springt en kopt de bal. Delgado bokst de bal weg.

32e minuut.
Ponce De León kopt de bal weg. Puyol controleert de bal met de borst. Puyol geeft een lange en hoge pass. Pontet bereikt de bal nog maar net als eerste. Pontet draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Pontet onderschept slim de pass. Pontet passt de bal in één keer door. Urdinarán is nu in balbezit. Pontet bereikt de bal nog maar net als eerste. Pontet schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Lancheros met een sublieme pass. de la Pava is nu in balbezit. Carrasco bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Pava is nu in balbezit. de la Pava draait met de bal, schiet en ... Bianchi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Puyol controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Cienfuegos komt het veld opgelopen. Bocanegra komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Uruguay U21 49%, Colombia U21 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Uruguay U21 - Colombia U21 0:0

60e minuut.
Inworp. Merello komt het veld opgelopen. Sanka komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Pelayo probeert naar een medespeler te passen. Puyol is nu in balbezit. Puyol speelt de bal door. Sanka is nu in balbezit. Sanka schiet op doel. Delgado bokst de bal weg. Merello rent richting de bal. Delgado verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sanmiguel is nu in balbezit. Merello is nu in balbezit. Merello draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Uruguay U21 - Colombia U21 1:0

65e minuut.
Nuñez komt het veld opgelopen. Gato komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Pelayo geeft de bal voor. Luna rent richting de bal. Sanka verovert de bal door een tackle van achteren. Sanka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Uruguay U21 - Colombia U21 2:0

77e minuut.
Inworp. Montero komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Cienfuegos bereikt de bal nog maar net als eerste. Cienfuegos geeft een hoge lob. Sanka is nu in balbezit. Sanka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Uruguay U21 - Colombia U21 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Uruguay U21 46%, Colombia U21 54%.
Uruguay U21 - Colombia U21 3:0