Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-06 19:28
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Nord-Als Boldklub Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2608
Nord-Als Boldklub Wilstermann1998
4-1-3-2 Tactiek Ulti
56% Balbezit 44%
28% Spel op eigen helft 72%
26 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
46.8 gemiddelde waardering 39.5
solid Schieten average
solid Passen good
solid Verdedigen adequate


3e minuut.
Escopeta passt de bal met de wreef. Güneştepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Güneştepe probeert naar een medespeler te passen. Kryger rent richting de bal. Kryger schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Dorożyński kan de bal niet met de borst controleren. Risgaard is nu in balbezit. Risgaard probeert naar een medespeler te passen. Kryger bereikt de bal nog maar net als eerste. Kryger schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nord-Als Boldklub - Wilstermann1998 1:0

24e minuut.
Jadczuk probeert de bal met de borst te controleren. Murta bereikt de bal nog maar net als eerste. Jadczuk onderschept slim de pass. Jadczuk haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Nord-Als Boldklub - Wilstermann1998 2:0

26e minuut.
Jadczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Jadczuk probeert naar een medespeler te passen. Kryger is nu in balbezit. Kryger draait met de bal, schiet en ... Canonica maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nord-Als Boldklub - Wilstermann1998 3:0

28e minuut.
Escopeta rent richting de bal. Güneştepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Güneştepe speelt de bal door. Jadczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Jadczuk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Risgaard met een sublieme pass. Kryger is nu in balbezit. Jackowski onderschept slim de pass. Jadczuk onderschept slim de pass. Jadczuk haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Nord-Als Boldklub - Wilstermann1998 4:0

41e minuut.
Rossen speelt de bal door. Risgaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Risgaard speelt de bal door. Jadczuk rent richting de bal. Jadczuk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nord-Als Boldklub - Wilstermann1998 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nord-Als Boldklub 27%, Wilstermann1998 73%.
Nord-Als Boldklub - Wilstermann1998 5:0

46e minuut.
Eid rent richting de bal. Eid geeft de bal voor. Rossen bereikt de bal nog maar net als eerste. Rossen geeft een lange en hoge pass. Jadczuk maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Nord-Als Boldklub - Wilstermann1998 6:0

50e minuut.
Güneştepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Cerović begaat een overtreding. Güneştepe is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Risgaard zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Jadczuk springt en kopt de bal. Canonica maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Nord-Als Boldklub - Wilstermann1998 7:0

52e minuut.
Eid bereikt de bal nog maar net als eerste. Eid geeft een hoge lob. Risgaard kopt de bal weg. Daar is Jadczuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jadczuk draait met de bal, schiet en ... Canonica verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Güneştepe speelt de bal door. Jadczuk heeft problemen om de bal te vangen. Dorożyński rent richting de bal. Güneştepe onderschept slim de pass. Güneştepe schiet op doel. Canonica probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Klungelig pakt Escopeta de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Eid. Escopeta is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Escopeta zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Rossen rent richting de bal. Rossen passt de bal met de wreef. Jadczuk rent richting de bal. Jadczuk haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Klungelig pakt Broman de bal. Broman geeft een lange en hoge pass. Jadczuk is nu in balbezit. Kryger rent richting de bal. Kryger schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Cerović kan de bal niet met de borst controleren. Güneştepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Güneştepe speelt de bal door. Jadczuk is nu in balbezit. Jadczuk schiet op doel. Canonica probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Eid rent richting de bal. Escopeta onderschept slim de pass. Escopeta geeft een lange en hoge pass. Jadczuk rent richting de bal. Jadczuk haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Jadczuk geeft de bal voor. Daar is Jackowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kryger is nu in balbezit. Kryger draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nord-Als Boldklub - Wilstermann1998 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nord-Als Boldklub 29%, Wilstermann1998 71%.
Nord-Als Boldklub - Wilstermann1998 8:0