Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-06 19:19
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Real Santuracchio Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 9266
Real Santuracchio FC PALAZA V T
subsonik2 Tactiek ivaka
46% Balbezit 54%
60% Spel op eigen helft 40%
11 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 1
37.9 gemiddelde waardering 37.4
good Schieten solid
adequate Passen average
average Verdedigen adequate


5e minuut.
Rozanov geeft de bal voor. Büttler probeert de bal aan de voet te houden. Sandilands is nu in balbezit. Sandilands schiet op doel. Schirripa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Santuracchio - FC PALAZA V T 1:0

10e minuut.
Prodanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Prodanov geeft de bal voor. Ivaşcu is nu in balbezit. Ivaşcu schiet op doel. Palimąka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Real Santuracchio - FC PALAZA V T 1:1

12e minuut.
Cantalena is nu in balbezit. Sotirov onderschept slim de pass. Sotirov probeert de bal met de borst te controleren. Sotirov draait met de bal, schiet en ... Palimąka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Santuracchio - FC PALAZA V T 1:2

18e minuut.
Cvetankov geeft een hoge lob. Daar is Cantalena, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ivaşcu is nu in balbezit. Ivaşcu draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Angulo de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Cvetankov geeft een lange en hoge pass. Cantalena is nu in balbezit. Cantalena geeft een lange en hoge pass. Cordoni rent richting de bal. Cordoni haalt uit met een fantastische trap. Schirripa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Büttler speelt de bal door. Cordoni rent richting de bal. Met opzet legt Ilev zijn tegenspeler op de grond. Ilev krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Dobrevski rent richting de bal. Brаsnarov geeft een lange en hoge pass. Sotirov is nu in balbezit. Sotirov draait met de bal, schiet en ... Palimąka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Santuracchio - FC PALAZA V T 1:3

39e minuut.
Dzhevizov onderschept slim de pass. Cvetankov is nu in balbezit. Cordoni is nu in balbezit. Cvetankov onderschept slim de pass. Cvetankov geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Domagała bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrevski verovert de bal door een tackle van achteren. Dobrevski passt de bal met de wreef. Sotirov rent richting de bal. Sotirov schiet op doel. Palimąka bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Santuracchio 66%, FC PALAZA V T 34%.
Real Santuracchio - FC PALAZA V T 1:3

47e minuut.
Ivaşcu probeert de bal aan de voet te houden. Martsepp geeft de bal voor. Sandilands bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandilands haalt uit met een fantastische trap. Schirripa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Santuracchio - FC PALAZA V T 2:3

51e minuut.
Cernatu rent richting de bal. Büttler bereikt de bal nog maar net als eerste. Büttler passt de bal zonder na te denken. Cordoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordoni schiet op doel. Schirripa bokst de bal weg.

59e minuut.
Brаsnarov rent richting de bal. Brаsnarov speelt de bal door. Sotirov rent richting de bal. Sotirov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Santuracchio - FC PALAZA V T 2:4

62e minuut.
Palimąka met een harde bal richting middenveld. Sandilands kopt de bal weg. Cordoni rent richting de bal. Cordoni haalt uit met een fantastische trap. Schirripa werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Santuracchio - FC PALAZA V T 3:4

86e minuut.
Sandilands rent richting de bal. Brаsnarov rent richting de bal. Brаsnarov passt de bal zonder na te denken. Cordoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordoni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Real Santuracchio - FC PALAZA V T 4:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Santuracchio 54%, FC PALAZA V T 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Real Santuracchio - FC PALAZA V T 4:4