Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-06 19:39
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Piekielna Drużyna Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3413
Piekielna Drużyna The Avengers
ofiary losu Tactiek Version1
37% Balbezit 63%
59% Spel op eigen helft 41%
3 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
20.2 gemiddelde waardering 29.8
poor Schieten adequate
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen average


9e minuut.
Gavino is nu in balbezit. Gavino probeert naar een medespeler te passen. Stivala is nu in balbezit. Stivala draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Piekielna Drużyna - The Avengers 0:1

12e minuut.
Cončev met een sublieme pass. Gavino kopt de bal weg. Nevečeřel bereikt de bal nog maar net als eerste. Stivala verovert de bal door een tackle van achteren. Stivala draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Piekielna Drużyna - The Avengers 0:2

19e minuut.
Fazzalaro kopt de bal weg. Della Maggiore speelt de bal door. Daar is Nevečeřel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stivala rent richting de bal. Stivala haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Piekielna Drużyna - The Avengers 0:3

22e minuut.
Dziambel is nu in balbezit. Dziambel geeft de bal voor. Della Maggiore probeert de bal aan de voet te houden. Krasuski rent richting de bal. Krasuski geeft de bal voor. Zinzone bokst de bal weg. Na een snelle pass probeert Carnesecchi de bal onder controle te krijgen. Nazaretsyan is nu in balbezit. Nazaretsyan schiet op doel. Zinzone kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Fazzalaro onderschept slim de pass. Bascini rent richting de bal. Bascini probeert naar een medespeler te passen. Della Maggiore rent richting de bal. Della Maggiore geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piekielna Drużyna 60%, The Avengers 40%.
Piekielna Drużyna - The Avengers 0:3

49e minuut.
Cosenza passt de bal met de wreef. Gavino rent richting de bal. Gavino passt de bal zonder na te denken. Vivenza is nu in balbezit. Vivenza haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Bascini is nu in balbezit. Klungelig pakt Vivenza de bal. Rúnarsson schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Rúnarsson krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Inworp. Dattilo komt het veld opgelopen. Bizzarro komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Della Posta Iervolino rent richting de bal. Della Posta Iervolino geeft de bal voor. Bizzarro rent richting de bal. Bizzarro draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

74e minuut.
Della Maggiore met een sublieme pass. Bascini met een sublieme pass. Daar is Lago, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bizzarro is nu in balbezit. Bizzarro draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Bizzarro rent richting de bal. Della Maggiore bereikt de bal nog maar net als eerste. Della Maggiore passt de bal met de wreef. Teterko is nu in balbezit. Teterko haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piekielna Drużyna 57%, The Avengers 43%.
Piekielna Drużyna - The Avengers 0:3